NAJPOPULARNIJI HOTEL U HURGADI: Čarobni užitak među cvetnim alejama i sunčanje na kilometar dugoj laguni
Foto: Promo

NAJPOPULARNIJI HOTEL U HURGADI: Čarobni užitak među cvetnim alejama i sunčanje na kilometar dugoj laguni

Žena -

Ako do sada niste bili u Egiptu, preporučujemo da vaša sledeća destinacija bude Hurgada! Ovo popularno letovalište ima široku ponudu hotela kojom pokriva baš svačije potrebe. Turisti mogu da biraju između porodičnih hotela sa sadržajima prilagođenim najmlađima, i hotela mirnije atmosfere, stvorenih za one koji žele privatnost sa svojim prijateljima, ili romantični beg u paru.

Naša preporuka za porodično letovanje se nalazi desetak kilometara od centra Hurgade, u njenom južnom delu. U pitanju je Desert Rose Resort 5* , naša topla preporuka za sadržajan odmor. Čarobno lepa bašta, ukrašena mirisnim i raznobojnim cvećem, peščana laguna duga čitav kilometar i bazeni za odrasle i decu u kojima ćete moći uvek da se osvežite. Tu su još dve plaže na otvorenom moru, kao i dok. Manji deo plaže je sa koralnim grebenom, koji će biti interesantan onima koji su zaljubljeni u posmatranje podvodnog sveta, ili onima koji to još nisu iskusili, a imaju želju.

foto: Promo

Hotelski kompleks Desert Rose Resort 5* je već godinama omiljen među posetiocima Hurgade jer ima odličan odnos cene i kvaliteta usluge, pa mu se gosti rado vraćaju. Zahvaljujući all inclusive konceptu hotela, nećete morati da brinete da će nešto da vam nedostaje i moći ćete potpuno da se opustite dok uslužno osoblje brine o vama. Uživaćete u raznovrsnim zalogajima u glavnom hotelskom restoranu „Palm“, ili u nekom od a la carte restorana, sa italijanskom i libanskom kuhinjom ili ribljim specijalitetima, dok vas osvežavajući napici i zaslađenje čekaju u barovima koji se nižu duž cvetne bašte. Tu su i brojne aktivnosti, od akva parka, fitnesa, joge i raznih sportskih terena.

foto: Promo

Ukoliko priželjkujete pravi porodični odmor, hotel Desert Rose Resort 5* je sa svojim brojnim sadržajima idealan izbor za vas. Organizovane su brojne zanimacije u pogledu animacije, kako za odrasle, tako naravno i za one najmlađe. Veliki bazeni, tobogani, dečiji klub…sve je to radost za decu, ali i za njihove roditelje koji time mogu da “ukradu” malo vremena da se i sami odmore i relaksiraju. Mališani će na taj način potpuno uživati u letu, ali i vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha.

foto: Promo
foto: Promo

Najmlađi članovi vaše porodice će sigurno dugo i sa radošću prepričavati letovanje u hotelu Desert Rose Resort 5* , a ono što je najbolje je da ovaj hotel pripada kategoriji „dvoje dece gratis“ , što predstavlja dodatnu pogodnost porodicama. Leto vas čeka u Egipatu u svako doba godine, a na vama je samo da odredite datum kada ćete se uputiti ka ovoj egzotičnoj destinaciji. Zatim možete pristupiti lakoj i brzoj online rezervaciji , na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, koja uvek bira najbolje za vas.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track