ONE SU IH PROSLAVILE! 10 lepotica koje su OVE kupaće kostime učinile KULTNIM! (FOTO)
Foto: Profimedia

UŠLI U ISTORIJU

ONE SU IH PROSLAVILE! 10 lepotica koje su OVE kupaće kostime učinile KULTNIM! (FOTO)

Žena -

Poznati brendovi svakog leta izdvajaju najpoželjnije modele kupaćih kostima. Ipak, ovi krojevi su postali kultni prvenstveno zahvaljujući slavnim lepoticama koje su ih proslavile. Evo koje su dame ove modele kupaćih kostima učinile nezaboravnim.

1. Elizabet Tejlor

Legendarna glumica Elizabet Tejlor se u filmu "Iznenada prošlog leta" iz 1959. godine pojavila u belom jednodelnom kupaćem kostimu. Ovaj jednostavni izbor savršeno je naglasio njenu figuru peščanog sata.

foto: Profimedia

2. Ursula Andres

Ursula Andres je bila prva Bondova devojka u filmu "Dr. No" iz 1962. godine. Zgodna glumica je privukla pažnju muškaraca u sceni u kojoj izlazi iz mora sa nožem zakačenim oko struka.

foto: Profimedia

3. Rakel Velč

Ovaj minimalistički kupaći kostim proslavila je Rakel Velč u filmu iz 1996. "Milion godina pre Hrista".

foto: Profimedia

4. Fibi Kejts

Fibi Kejts je u filmu "Pobuna na vojnoj akademiji" 1982. godine glumila buntovnu tinejdžerku koja je boju dvodelnog kupaćeg kostima prilagodila boji vatreno crvenog ruža.

5. Pamela Anderson

Iako Pamela Anderson nije bila predviđena kao član prvobitno izabrane spasilačke ekipe za seriju "Čuvari plaže" 1995. godine upravo je ona postala jedan od dva najprepoznatljivija znaka ove serije. Drugi je bio visoko rezani crveni kupaći kostim.

6. Hale Beri

Hale Beri je u filmu "Umri drugi dan" 2002. godine odala počast prvoj Bondovoj devojci Ursuli Andres. Za tamnoputu glumicu izabran je narandžasti bikini koji zgodnoj glumici stoji savršeno i zbog kog mnogi muškarci pamte ovu njenu ulogu.

foto: Profimedia

7. Kameron Dijaz

Kameron Dijaz je u filmu "Čarlijevi anđeli 2" 2003. godine nosila jednostavni beli kupaći kostim. Njen cilj u ulozi agenta je bio da pokaže svoje sportsko i mišićavo telo.

foto: Profimedia

8. Džesika Alba

Malo ko se seća filma "Opasno plavetnilo" iz 2005. godine u kojem je bilo reči o podmorskom blagu i piratima, ali se svi sećaju Džesike Albe u bikiniju. Niko nije uspeo rasparenom bikiniju osigurati toliku popularnost kao plakat ovog filma sa mladom i seksi Džesikom Albom.

foto: Profimedia

9. Kim Katral

Stilistkinja je za snimanje filma "Seks i grad" upotrebila 300 kostima koja su nosile četiri glavne junakinje. Jedan od tih odevnih komada je bio i jednodelni kupaći kostim koji je nosila Kim Katral u ulozi Samante. Kupaći je u duhu 80-ih godina i ukrašen je zlatnim karikama i obogaćen upadljivom ogrlicom.

foto: Profimedia

10. Bruklin Deker

Bruklin Deker je američka manekenka koja je najpoznatija kao model za kupaće kostime. Plenila je izazovnim izgledom u žutom bikiniju u svojoj prvoj filmskoj ulozi u komediji "Moja lažna žena" 2011. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ženski.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja