ZABORAVITE NA SKUPE KOZMETIČKE PROIZVODE: Čudotvorno kokosovo ulje
Foto: Shutterstock

dar prirode za vašu lepotu i zdravlje

ZABORAVITE NA SKUPE KOZMETIČKE PROIZVODE: Čudotvorno kokosovo ulje

Žena -

Višestruka primena: Lako se vari, stimuliše metabolizam, pomaže u lečenju gojaznosti, šećerne bolesti, a poboljšava i kvalitet majčinog mleka tokom dojenja

Koristi se i kao prirodni preparat za zdravlje i lepotu kože. Dobro se razmazuje, može se koristiti za masažu i kao mleko za telo, a kožu učvršćuje i daje joj prijatan miris. Pri kupovini samo obratite pažnju da proizvod bude prirodan.

foto: Shutterstock

Hrana za kožu

Ako namažete ruke kokosovim uljem, odmah ćete primetiti da vam je koža glatka i svilenkasta. Kokosovo ulje hidrira kožu mnogo bolje od većine skupih proizvoda jer prodire u njene dublje slojeve. Možete ga koristiti i za negu celog lica, ali ako ste ipak verni svojim kremama, pokušajte da ga pre spavanja stavite na usne i područje oko očiju - to će sprečiti pojavu podočnjaka.

Maska za kosu

Baš kao i koži, kokosovo ulje daje posebnu svilenkastu teksturu kosi. Možete ga koristiti poput regeneratora - stavite ga na opranu kosu i ostavite nekoliko minuta da deluje, a zatim isperite.

foto: Shutterstock

Sredstvo za skidanje šminke

Pre nego što umijete lice, na vaticu stavite malo ulja i obrišite ostatke šminke. Smatra se da kokosovo ulje pospešuje rast trepavica, pa ga slobodno nanesite na trepavice pre spavanja. Uvek kupujte organsko, ekstradevičansko kokosovo ulje, koje ima protivgljivična, antivirusna i antibakterijska svojstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track