ŽENA POGINULOG FUDBALERA NEUTEŠNA: Objavila poslednju poruku koju joj je poslao samo 4 sata pre JEZIVE SMRTI! Te reči je LOME svako jutro! (FOTO)
Foto: Instagram

Tuga

ŽENA POGINULOG FUDBALERA NEUTEŠNA: Objavila poslednju poruku koju joj je poslao samo 4 sata pre JEZIVE SMRTI! Te reči je LOME svako jutro! (FOTO)

Žena -

Tragična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo špansku fudbaler Hose Antonio Rejes potresla je fudbalski svet u junu ove godine. Prošle je više od dva meseca od sahrane, a rane su i dalje sveže. U nostalgiji za suprugom, Noelija je na društvenim mrežama objavila screenshot poslednje poruke koju joj je poslao Rejes.

foto: Profimedia/EPA

"Dobro jutro, dušo, volim te", napisao joj je suprug u poruci koju je poslao u 7 i 43 ujutro, a četiri sata posle je stradao u saobraćajnoj nesreći.

foto: Pritnsceeen

Noelija Lopez se nakon njegove smrti emotivnim pismom oprostila od volenog muža.

"Ljubavi, ne mogu da podnesem ovoliku bol. Ostavio si nas same, uzeo si moju želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage. Reći ću ti: Vidimo se brzo jer ti i ja ćemo zauvek biti zajedno. Živote moj, pomozi mi, jer ne mogu zamisliti život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše ćerke. Daj mi snage. Mislićemo uvek na tebe, zauvek te čuvati u svojim srcima. Pružio si nam najbolji mogući život i ostavljaš nas s najboljim uspomenama. U Noelinim očima ću videti tebe, a u Trijaninom osmehu ću se smejati s tobom. Volim te i uvek ću te voleti", napisala je.

Podsetimo, bivši igrač Arsenala stradao je kada je njegov mercedes pri brzini od 237 kilometara na sat sletio sa puta, udario u nekoliko blokova koji su se nalazili sa desne strane, nakon čega se prevrnuo nekoliko puta. Automobil se potom zapalio. Tragično je stradao i njegov rođak Džonatan Rejes.

foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track