Najnovije vesti

ŽENA IZ SUBOTICE SAZNALA MRAČNU TAJNU SVOG MUŽA! Provela je 20 godina u braku sa osobom o kojoj nije znala NAJVAŽNIJE, a on je odgajio njena 4 deteta!
Foto: Profimedia

nije joj lako

ŽENA IZ SUBOTICE SAZNALA MRAČNU TAJNU SVOG MUŽA! Provela je 20 godina u braku sa osobom o kojoj nije znala NAJVAŽNIJE, a on je odgajio njena 4 deteta!

Žena

Ljudi se često povinuju pritiscima sredine i prikrivaju ono što bi ih moglo izdvojiti kao drugačije, pa potencijalno dovesti do odbacivanja od strane društva. Nažalost, laž i obmana može da povredi ljude koje volimo, pa je bolje biti iskren i osetiti posledice na sebi, nego pustiti da pate nama drage osobe.

 

Slađani iz Subotice desilo se upravo da je postala žrtva nedostatka hrabrosti drugog da se suoči sa samim sobom. Niko drugi do njen muž nije bio spreman da prizna važnu stvar koja se tiče njihovog odnosa, a kada je konačno rešio to da uradi ženi se svet srušio.

 

Posle dvadeset godina braka i četvoro dece, suprug joj je rekao da je gej. Kaže da je znao da je homoseksualac još od tinejdžerskih dana, i da je tad "eksperimentisao", ali je ipak odlučio da to ignoriše i bude u heteroseksualnim vezama.

 

foto: Profimedia

"Kaže da je planirao da ovo čuva kao tajnu. Imala sam 22 godine kad smo se upoznali i bila sam naivna. On je bio moj prvi i jedini partner i mislila sam da imamo divnu vezu. Uvek je bio brižan. Moj najbolji prijatelj", rekla je.

 

"Međutim, sad se osećam izdano, kao da su sve ove godine bile laž i da su svi znali osim mene. Sad sam vrlo ljuta i ne mogu da budem u istoj sobi s njim. Kako sam mogla da budem ovako slepa? I kako da ovo sklonim sa strane kako bismo mogli da nastavimo da se posvećujemo našoj deci?", pita se Slađana.

 

Niste vi krivi što ovo niste shvatili na vreme. Nije bila vaša odgovornost. Uvek želimo da verujemo ljudima kad smo zaljubljeni. Divno je što ste uopšte voleli i verovali u tu ljubav.

 

Cela situacija ne mora da znači da niste imali dobru vezu. Kao što ste rekli, bio je brižan i vaš najbolji prijatelj. Verujemo da ste imali iskonsku sponu i ljubav, čim ste toliko dugo ostali zajedno, a prećutkivanje istine je breme koje će on poneti.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...