VODILA SAM LJUBAV SA BRATOM SVOG MUŽA I ON SADA HOĆE DA OSTAVI ŽENU: Morala je nekome da se poveri, ali se zbog toga žestoko POKAJALA!
Foto: Profimedia

ispovest

VODILA SAM LJUBAV SA BRATOM SVOG MUŽA I ON SADA HOĆE DA OSTAVI ŽENU: Morala je nekome da se poveri, ali se zbog toga žestoko POKAJALA!

Žena -

Ona ima 35, a njen muž 38 godina. On često putuje zbog posla, a kada je kod kuće ne pomaže joj oko njihovog sina koji ima 18 meseci. Pronašla je sreću s bratom svog muža, ali nije sigurna da li želi da se razvede, pa je potražila pomoć.

Ovo je njena ispovest:

"Otkako smo dobili dete moj muž me nije ni poljubio, a naš seksualni život je na nuli. Voleli bismo da imamo još jedno dete, ali rekla sam mu da pre toga mora da se promeni."

foto: Profimedia

U međuvremenu se zbližila sa bratom svog muža, koji ima 36 godina, u braku je i ima četiri ćerke.

"Pre nekoliko meseci dok je muž bio na putu, pokvarila mi se slavina i pitala sam njegovog brata da mi je popravi. Sipala sam mu pivo, a sebi vino. Sin mi je spavao. Napila sam se od boce vina koju sam popila dok je on radio. Između nas je uvek postojala hemija, a alkohol mi je dao dodatnu hrabrost da mu kažem šta osećam prema njemu."

foto: Profimedia

Počeli su da pričaju i rekao joj je da nije srećan u braku, da ne bi prestao da je ljubi da mu ježena i brzo su završili u krevetu.

"Stalno smo se nalazili i vodili ljubav. Čak želi da ostavi ženu zbog mene. Spreman je na taj veliki korak, a ja nisam baš sigurna. Možda smo suviše različiti. Moj ljubavnik je mnogo nežniji od muža, a opet svaki dan razmišljam šta da uradim."

Terapeutkinja Deidre joj je odgovorila: "Seksualna energija može izbledeti kada počne porodični život. Da li želite stvarno da razorite dva braka i postanete maćeha njegovim ćerkama?

Vaš muž ima svoje nedostatke, ali je dobar. Recite svom ljubavniku da vaša afera mora da prestane. Kada vam se muž vrati s puta, recite mu da želite promene u braku. Recite mu da vam nedostaje privrženosti, ali i da će vam njegova pomoć u kući mnogo značiti."

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track