JESENJE SPREMANJE: Napravite više mesta i bolju organizaciju za malo novca uz pomoć ovih super trikova
Foto: Promo

JESENJE SPREMANJE: Napravite više mesta i bolju organizaciju za malo novca uz pomoć ovih super trikova

Žena -

Leto je na izmaku, a to znači da mora doći do detaljnog spremanja kuće, pretresanje ormana i sklanjanje letnjih i vraćanje zimskih stvari koje su odmarale tokom leta negde u ostavi ili drugoj sobi, zaboravljene od svih.

Ne očajavajte, jer uz ovih nekoliko super trikova vaš dom biće mnogo uredniji i sređeniji:

Korak 1. Spremite odeću i otarasite se one koju više ne nosite.

Svake godine ista priča, u ormanu je pola stvari koje ne nosimo, a pola za po kući, samo 10% je one koju stvarno nosimo često.

One koje su vam male a još lepo izgledaju poklonite drugarici ili sestri. Dečiju odeću koja je vašim klincima omalela poklonite nekom mlađem detetu ili dajte onima koji nemaju. Kada napravite red, biće vam lepše i bolje u životu. Misli će vam biti jasnije.

TOP PREDLOG: Obavezno nabavite super praktičnu vakum kesu za odlaganje stvari koja će vam znatno uštedeti prostor i sačuvati stvari od prašine i insekata.

Koristi se veoma jednostavno, tako što na naznačeno mesto prislonite crevo od usisivača, isisate vazduh i zatvorite poklopac. Na taj način dobijate složene stvari koje zauzimaju duplo manje prostora nego kad stoje same. Plus su zaštićene od cepanja, prljanja, insekata, vlage.

I sve to po ceni od 330 din, za savršen red u vašim ormanima.

Gde možete da kupite kvalitetne kese? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

Korak 2. Sredite nameštaj.

Pre zimske sezone bilo bi dobro da vaš nameštaj dobije jedno dubinsko pranje. Tako će kuća zaista biti čista. A da bi produžili taj efekat čistoće imamo za vas super Couch Coat navlake za dvosed i fotelju. Ove navlake morate imati ako imate kućne ljubimce ili decu, jer one čuvaju vaš nameštaj od trajnih fleka koje se ne skidaju i cepanja materijala od oštrih predmeta. Lako se peru, u mašini, a vaš nameštaj ostaje neoštećen.

Navlaka ima dva lica i jako je prijatno sedeti na njoj. U paketu dobijate i 2 naslona za ruke.

Dimenzije: 160 cm x 135 cm

Dimenzije delova za naslon za ruke: 50 cm x 47 cm

Couch Coat navlaka košta kao i jedno dubinsko pranje nameštaja – samo 1.990 din, a čuvaće vaš nameštaj godinama.

A Couch Coat navlaka za fotelju takođe ima super cenu – samo 1.490 din.

Gde mogu da se kupe? Navlaka za dvosed se može poručiti online OVDE, za fotelju OVDE ili jednostavno pozovite 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo

3. Usisajte prašinu-detaljno.

Za usisavanje prašine uglavnom možemo da se oslonimo samo na krpe ili veliki usisivač koji ne može da dopre do svih ćoškova i sitnih detalja.

Zato je tu Dust Dady mini usisivač koji briše prašinu sa svih nedostupnih predmeta, kao što su sitni delovi, tastatura, prašina sa knjiga, kutije sa nakitom.

Budite sigurni da više nemate ni jednu mrvu prašine u kući jer Dust Dady ima 30 fleksibilnih cevčica koje detaljno usisavaju. Za veoma povoljnu cenu od 990 din, otarasite se prašine zauvek – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

4.Odgovarajuća temperatura.

Hladno vreme samo što nije došlo, a za tako prelazne periode je potrebno imati mini grejalicu kao što je ova sa keramičkom tehnologijom, koja se može podesiti na temperaturu od 15 do 32 stepena, i greje površinu od 23 kvadrata.

Snaga joj je 220-240V (50 HZ), a potrošnja energije 400W.

Ovog meseca nikad niža cena od samo 2.490 din – online porudžbine OVDE ili pozovite 011/6 888 999.

foto: Promo

Lakše se organizujte i detaljno sredite vaš dom - pozovite na broj 011/6 888 999.

*Celokupan asortiman možete videti OVDE.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja