KAKO IZGLEDA NAJSPEKTAKULARNIJI HOTEL U KEMERU: Armas Transatlantik 5*, brod usidren na kopnu
Foto: Promo

KAKO IZGLEDA NAJSPEKTAKULARNIJI HOTEL U KEMERU: Armas Transatlantik 5*, brod usidren na kopnu

Žena -

Gojnuk je gradić na jednoj od prelepo uređenih obala u blizini Kemera, i vrlo popularno letovalište Turske, sa nizom hotela visokog luksuza. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju, između Antalije i Kemera, gde se planine sreću sa morem. Sa bespekornom plažom i lokacijom, na samo 8 kilometara od centra Kemera, jedno je od najprimamljivijih mesta za odmor u okolini Kemera.

foto: Promo

Kao što smo već pomenuli, Gojnuk krase mnogi hoteli, a mi bismo istakli jedan vrlo specifičan, Armas Transatlantik Hotel & Spa 5* . Hotel zadivljuje na prvi pogled, s obzirom da je sagrađen u obliku broda, pa je morska atmosfera u ovom hotelu dovedena do maksimuma. Od samog oblika hotela, pa do unutrašnjeg uređenja i najmanjih detalja, sve je dizajnirano da podseća na pravi kruzer. Jedino što ga izdvaja od pravog kruzera je činjenica da je usidren čvrsto na kopnu, a nudi svojim gostima vrlo komforne i udobne smeštajne jedinice, pa vam udobnosti sigurno neće nedostajati.

foto: Promo

Armas Transatlantik Hotel & Spa 5* odlično je pozicioniran, s obzirom da se nalazi na samo 6 kilometara od centra Kemera. Zahvaljujući dobroj povezanosti sa gradom, možete lako doći do gradskog jezgra i posetiti prelepe znamenitosti koje Kemer nudi. Ovo je velika raodost za sve kojima odmor ne predstavlja samo plažu i kupanje, a mi bismo istakli nekoliko zanimljivih lokaliteta vrednih obilaska. Jedna od najpopularnijih atrakcija su „večni plamenovi“, koji su goreli u prošlosti, a gore i dan danas. Vrhovno božanstvo planine Olympos je bio bog vatre Hefestus, pa je ovoj pojavi pripisivano i mitološko značenje. Zanimljiv je i Phaselis, antički grad, u mestu Tekirova. Prema jednom mitu, mesto se spominje još od 690. godine p.n.e, a koliko je Phaselis bilo veliko i važno mesto, može se zaključiti po antičkom pozorištu, u kom je bilo 200 mesta za sedenje, a ukupan kapacitet 1500 posetilaca. Još jedna istorijska atrakcija je grad Olympos, koji je bio deo oblasti poznate kao Lykia, osnovane u helenističkom periodu. Olympos je bio veoma važan na samom početku nove ere, a Ciceron ga je pominjao kao veoma bogat grad, pun umetničkih dela. Mnogo je istorije prožeto kroz znamenitosti Kemera , a vama ćemo prepustiti da na licu mesta otkrijete ostatak priče.

foto: Promo

Obilazak Kemera je kao put kroz vremeplov, a ako se vratimo u sadašnjost, u hotel Armas Transatlantik Hotel & Spa 5* , i tu vas očekuje mnoštvo opcija za ispunjen odmor. Tri otvorena bazena, od kojih je jedan dečiji, dva zatvorena, bazen sa 5 tobogana, fitnes, dnevna i večernja animacija, diskoteka, razni sportovi, sve je u okviru sjajne ultra all inclusive usluge. Ne zaboravite i da odmorite nakon svih zabavnih aktivnosti, u prostranim sobama ukrašenim smirujućom tirkiznom bojom mora, a posebna pogodnost su porodične sobe, stvorene za udobnost cele porodice.

foto: Promo

U Turskoj vas čekaju topli i sunčani dani, pravi letnji, pa nikako nije kasno za vaše letovanje iz snova. Na sajtu agencije „1 A Travel“ je veliki izbor hotela u Turskoj i Egiptu , pa smo sigurni da možete pronaći idealan baš za vas. Novitet je da na zvaničnom sajtu možete i izvršiti online rezervaciju https://www.1atravel.rs/, pa put do leta nikada nije bio lakši i brži. Za sve informacije tu je i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track