SAD ME KUNE I PRETI, A SA NJIM VIŠE NI ZA ŽIVU GLAVU! Uzela sam mu telefon, pozvala sve njegove LJUBAVNICE i saznala JEZIVU istinu! Kamo sreće da me samo VARAO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROŠLA KROZ PAKAO

SAD ME KUNE I PRETI, A SA NJIM VIŠE NI ZA ŽIVU GLAVU! Uzela sam mu telefon, pozvala sve njegove LJUBAVNICE i saznala JEZIVU istinu! Kamo sreće da me samo VARAO!

Žena -

Jedna devojka koja je želela da ostane anonimna, podelila je svoju priču o ljubavnom odnosu koji se nije slavno završio. Devojka je saznala da je prevarena, iako se njen tadašnji dečko u početku vešto prikrivao. Pokušao je da se opravda, vadeći se na druga, ali je ona sumnjala u njegovu priču i odlučila da proveri šta je prava istinia.

"U telefonu svog dugogodišnjeg dečka sam stalno nalazila poruke raznih devojaka, sajtove za upoznavanje itd. Uvek mu je izgovor bio kako drug često koristi njegov telefon, a taj drug je to uvek potvrđivao, plakao i molio me da mu poverujem i da ne uništavam vezu sa tako "divnim čovekom", plus što ću zbog njegove gluposti povrediti dvoje odrasle dece iz njegovog prvog braka i da će svo troje ostati na ulici jer samo ja radim i finansijski zavise od mene", počela je svoju priču ova devojka.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

"Da bih došla do kraja tog začaranog kruga sve te brojeve sam upisala u svoj telefon i svaku ponaosob pozvala, opisala svog dečka, rekla da nisam besna na njih jer smo pre par dana raskinuli, ali da ih zovem iz dobre namere da se testiraju na AIDS, jer sam ga zbog njegovih afera i ja dobila, a da dugo nisam znala (laž). Sve su paničile, plakale i priznale da su spavale sa njim, jer ih je plaćao (MOJIM) novcem. Razgovore sam snimila, njemu poslala i odselila se. On ne prestaje da zove, preti, moli, kune.. Ali sa njim više ni za živu glavu", odlučna je ova prevarena devojka.

Ilustracija
Ilustracija foto: profimedia

Kurir.rs/Ispovesti/Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track