FINANSIRA SVAKI MOJ HIR, A JEDINO ŠTO ŽELI SU STOPALA! Devojka (21) našla SPONZORA koji se JAVIO SAM kada se požalila da nema za ODEĆU (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KOLIKO GOD DA KOŠTA

FINANSIRA SVAKI MOJ HIR, A JEDINO ŠTO ŽELI SU STOPALA! Devojka (21) našla SPONZORA koji se JAVIO SAM kada se požalila da nema za ODEĆU (FOTO)

Žena -

Ejmi Vilijams (21) je studentkinja iz Glasgova koja je sasvim slučajno pronašla svog sponzora. Na Tviteru je napisala da nema dovoljno novca i da joj treba sponzor. Odmah nakon toga je dobila poruku u kojoj joj je muškarac ponudio novac u zamenu za slike njenih stopala.

"Mislila sam da se šali jer na Tviteru ima puno lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da kupim nešto, pa sam to i učinila", ispričala je Ejmi.

Ejmi je do sad potrošila više od 130 hiljada dinara na odeću za sebe i svoje prijatelje. Njen dogovor sa sponzorom, koji je poznat samo kao "Ričard" postao je viralan.

Pratioci su komentisali da bi i oni hteli svog sponzora i pitali kako je to Ejmi uspelo.

"Poslao mi je svoje kartice s velikim iznosima na njima i rekao da potrošim većinu i počastim svoje prijatelje. Kupila sam toliko stvari da sam morala napisati ime iznad svake narudžbe da se ne zbunim za koga je šta. Redovno mi šalje novac samo za slike mojih stopala što je jako čudno, ali ne žalim se, to su samo stopala", zaključila je Ejmi.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja