JESENJA MODA ZA MUŠKARCE: Ovo su komadi odeće i obuće koje bi svaki muškarac trebalo da ima ove sezone u garderoberu!
Foto: Profimedia

JESENJA MODA ZA MUŠKARCE: Ovo su komadi odeće i obuće koje bi svaki muškarac trebalo da ima ove sezone u garderoberu!

Žena -

Jesen je godišnje doba koje je, po vremenskim uslovima, najpromenljivije. Oblačno, hladno, pa toplo i sunčano, nikako ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan. U takvim situacijama, trebalo bi naći kvalitetnu obuću, u kojoj neće biti vruće kada je sunčano a koja opet neće propustiti vodu ukoliko padne kiša, i odeću u kojoj će biti dovoljno toplo, ali ne previše kada zasija sunce. Iako vam ovo zvuči komplikovano, mi vam predstavljamo neke komade odeće i obuće koji su u praktični, moderni i uklopivi u svaki dan.

Kardigani su definitivno najpopularniji komad garderobe ove sezone. U mnogim anketama žene su rekle da vole da vide stilizovanog muškarca u kardiganu, jer u njima izgledaju moderno i elegantno. Njih je vrlo lako uklopiti, jer idu uz sve – farmerke, majice, košulje, patike, cipele, sve kombinacije su vam na raspolaganju. Kardigan Eksi 10 je u uvek traženim vojničkim šarama. Možete ga uklopiti uz sve boje i imati efektan izgled. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.300 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ukoliko ste više raspoloženi za neku drugu šaru od klasičnih boja – bele i crne – preporučujemo vam kardigan Eksi 2. Lako se kombinuje uz sve stilove, od poslovnog do sportskog, i uvek ćete izgledati elegantno. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.300 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ono što svaki garderober stilizovanog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone, kao što je model Frappoli, u bež ili teget boji. Ovaj odevni predmet se odlično uklapa u sve stilove – od elgantnijih prilika, pa do kežual varijanti. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 3.800 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Model Mext pantalona su omiljene mnogima. Klasičnog su kroja, ali zanimljivog dezena. Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne, ili večernje kombinacije za izlazak. Udobne su, pamučne te su odličan izbor za svaki dan. OVDE ih možete poručiti po ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj poznatog Oxford modela, onda su ove cipele pravi odabir za vas. Ručno su izrađene, efektne su i originalne. Nikada ne izlaze iz mode, pa ne morate da se brinete oko toga da li ćete još nekada u životu da ih obučete. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 8.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Model U.L.U.S. black prestavljaju klasičan model elegantnih cipela, koji je obavezan u cipelarniku svakog muškarca, kao što je i mala, crna haljina obavezna kod žena. Uklapa se u sve stilove, izuzetno je udoban i dopunjava svaku kombinaciju koju zamislite. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 8.990 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Cipele U.L.U.S. 666 su napravljene od prave kože, sa interesantnim radom sa prednje strane cipele. Uklapa se i na odelo i na farmerke, tako da je njihova upotreba u svakodnevnici zagarantova. Izuzetno su udobne, tako da ćete ih rado nositi tokom celog dana. Možete izabrati da li ih želite u crnoj ili braon boji. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 10.990 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Uz model D. Ramon Antik će svi pogledi biti upereni u vas. Naravno, iz odličnih razloga. Cipele su ručno izrađene, u prelepim nijansama braon i bež boje. Izuzetno su efektne, veoma udobne i mogu se nositi uz svaku kombinaciju. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 11.990 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

*Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track