NE MOGU DA PRESTANEM DA VARAM ŽENU SA TAŠTOM: Sve je počelo na svadbi mog šuraka, kada su joj se pocepale HULAHOPKE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

NE MOGU DA PRESTANEM DA VARAM ŽENU SA TAŠTOM: Sve je počelo na svadbi mog šuraka, kada su joj se pocepale HULAHOPKE!

Žena -

Jedan čovek našao se u prilično nezgodnoj situaciji kada je počeo da se viđa sa svojom taštom. Ništa od toga nije planirao, ali sada ne zna kako da prestane.

- Imao sam aferu sa svojom taštom. Oboje znamo da nije u redu, ali u tome ima nešto opojno - priznao je mladić.

Sve je počelo pre tri nedelje na venčanju njegovog šuraka kada su se tašti hulahopke pocepale na crkvenoj klupi.

foto: Profimedia

- Moj automobil bio je parkiran u blizini i ponudio sam da je odvezem kući da kupimo novi par čarapa. Imam 33 godine i uvek mi se sviđala. Ima 48 godina, ali izgleda deset godina mlađe. Uvek smo se gledali - rekao je. Kada su stigli u njenu kuću, zamolila ga je da joj raskopča haljinu jer to nije mogla sama, a već nekoliko trenutaka nakon počeli su da se ljube.

- Zadržala je moj pogled, poljubili smo se. Bilo je magično. Za nekoliko minuta bili smo na njenom krevetu i imali se*s. Bilo je neverovatno, a posle smo požurili na svadbu. Moja žena je komentarisala da nas nije dugo bilo, ali nije ništa shvatila - nastavio je on svoju priču. Tašti je poslao poruku u kojoj joj je zahvalio, a dan nakon joj se javio s idejom da o svemu popričaju kako bi se lakše nosili s grižom savesti.

foto: Profimedia

- Našli smo i ponovili neverovatan se*s. Oboje znamo koliko je ovo loše i koliko možemo povrediti moju suprugu koju jako volim, ali svejedno smo se dogovorili da se vidimo još barem jednom - napisao je za kraj.

Deidre je njegove postupke oštro osudile i poručila mu da odmah mora da prestane s aferom.

- Verovatno postoje snažne sličnosti između vaše žene i njene majke. To bi mogao da bude razlog zašto je smatrate tako privlačnom. Mnogo majki oseća neko rivalstvo dok njihove ćerke rastu u atraktivne odrasle osobe, ali ovaj postupak vaše tašte zaista je grozan - rekla mu je.

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track