TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA PRI POROĐAJU: Bila je u depresiji, a onda posle 30 godina slučajno saznala da ima SINA (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

NEVEROVATNO

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA PRI POROĐAJU: Bila je u depresiji, a onda posle 30 godina slučajno saznala da ima SINA (FOTO)

Žena -

Tina Bejarano uradila je DNK test i saznala da je njeno dete, za koje su joj rekli da je umrlo, živo i zdravo i ima čak 30 godina.

Bejrano je svoje drugo dete rodila sa sedamnaest godina, a u to vreme joj je majka, koja ju je zlostavljala, rekla da može da zadrži samo jedno dete.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

"Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje devojčicee. Svake godine mi je bilo sve teže. Pala sam u depresiju i stalno sam plakala", otkrila je Tina.

Tinu je na DNK test nagovorila njena prva ćerka Tifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila mejl koji joj je promenio život.

"Mislim da moramo darazgovaramo. Ovdje piše da smo u krvnoj vezi i da si mi majka", pisalo je u mejlu.

foto: Printscreen/youtube

Umesto ćerke koju je rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promenu pola.

"Baš me briga za promenu pola, to je moje dete. Sretna sam što je živ", rekla je Tina.

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promene pola živi sa svojom ženom i detetom u Nju Džerziju. Poslednjih nekoliko meseci Bejarano je u kontaktu sa svojim sinom, a planiraju i susret krajem novembra.

foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/Fox News/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track