OD VOJNOG VETERANA, DO ŽENE BUJNIH GRUDI: Maksin se ne obazire se na komentare i oblači se tako da ISTAKNE svoje atribute! Evo kako sada izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

TRANSFORMACIJA

OD VOJNOG VETERANA, DO ŽENE BUJNIH GRUDI: Maksin se ne obazire se na komentare i oblači se tako da ISTAKNE svoje atribute! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Žena -

Trans ljudi su veoma zanimljivi medijima u inostranstvu naročito jer kriju neobičnu, neretko šokantnu životnu priču. Tu spada i Maksin Montoja, transrodna žena iz San Dijega koja je bila 11 godina u vojsci SAD.

“Odrasla sam u veoma konzervativnom domaćinstvu. Želja moje majke bila je da se priključim vojsci, a ja to nikada nisam želela da uradim. Bila sam okružena ljudima koji nisu prihvatali ljude kao što sam ja”, priča Maksin i dodaje da nema lepa sjećanja na vojnu karijeru.

Danas živi život kakav je želela od malena. Uzima blokere testosterona, farba kosu, a ugradila je silikone u grudi.

“Grudi su za mene odraz ženstvenosti”, kaže Maksin koja je počela da oblači žensku garderobu još dok je bila u vojsci.

“Vojska traži određen tip ličnosti, a ja tome nisam odgovarala”, objašnajva dodajući da bi mnogo ranije krenula u tranziciju da je imala, kao danas, dostupne informacije i internet.

Maksinin slučaj je zanimljiviji zbog toga što ima dete. Njena ćerka Mia priznala je da je biseksualna i priznaje da to ne bi uradila tako rano da nije bilo njenog oca koji je odlučio da promeni pol.

“Nema razloga zbog kojih trans žena ne može da bude otac, ili trans muškarac majka. Ja sam joj i dalje otac i tata, bez obzira na tranziciju”, objašnjava Maksin.

Dodaje da se ne obazire na komentare okoline, a pažnja joj prija jer “oblačim se ovako da bih se isticala, ne da bih se uklopila”.

Kurir.rs/Barcoft TV/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track