IMALA JE 19 GODINA KADA JE OTIŠLA U TURSKU DA POVEĆA ZADNJICU: Operacija je bila JEFTINA, a sada se GORKO POKAJALA! Evo i zašto (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE ZADOVOLJNA

IMALA JE 19 GODINA KADA JE OTIŠLA U TURSKU DA POVEĆA ZADNJICU: Operacija je bila JEFTINA, a sada se GORKO POKAJALA! Evo i zašto (FOTO)

Žena -

Pevačica Sofi Elis (24) iz Osla otkrila je da planira da smanji zadnjicu, jer joj je dosadilo to što ne izgleda 'prirodno'. Naime, kada je još bila tinejdžerka, 19-godišnjakinja, otišla je na jeftinu operaciju povećanja gluteusa u Tursku, a danas je već umorna od nje jer ne izgleda prirodno.

- Nisam razmišljala o tome kako bih volela da izgleda kada budem imala 50 godina, sad kad sam starija razmišljam na drugačiji način i odluke koje donosim treba da budu one s kojima ću moći da živim zauvek, kaže Sofi, koja je često otvoreno govori o zahvatima koje je prošla. Kaže da mladim djevojkama savetuje da ne prave tako velike promene, a pogotovo da se klone onih najjeftinijih, jer jeftinije nije uvek najbolje.

Sofi je nedavno već smanjila veličinu grudi, a sada će, kako je objavila na svom blogu, otputovati u Los Anđeles kod hirurga s kojim će porazgovarati o mogućnosti da joj malo smanji i zadnjicu. Ipak, obožavatelji neće moći da uživaju u detaljima operacije, koje je dosad delila s njima.

- Trebalo je da to sačuvam za sebe, ali sam sama kriva. Više nema slike 'pre' i 'posle', ni informacija o bolovima ili samom iskustvu, piše pevačica. Ipak, dodaje da želi da njena priča podstakne mlade devojke koje razmišljaju o odlasku na jeftiniju operaciju u inostranstvo da dobro razmisle o tome.

Statistika kaže da je Turska jedna od najjeftinijih destinacija za takve operacije gdje se podizanje guze u obliku 'brazilke' može obaviti za otprilike 2.700 funti (366.019 dinara).

Klinike u Meksiku, Češkoj i Poljskoj takođe nude slične postupke uz popuste. Britanski estetski hirurzi stoga upozoravaju da takve operacije, ako se obavljaju nestručno i u neodgovarajućim uslovima, mogu rezultirati i smrtnim ishodom.

Jedna od mogućih komplikacije kada se mast ubrizga duboko u mišićno tkivo i spušta u zadnjicu jeste da se ubrizga pogrešno, u veliku venu, upozoravaju britanski estetski hirurzi. Usled toga, mast ulazi u krvotok i pluća, što može dovesti do smrti, kao što se to dogodilo 29-godišnjoj kozmetičarkiLei Kembridž, koja umrla je nakon što je bila na povećanju zadnjice u Izmiru u Turskoj.

Isti ishod na sličnoj operaciji doživela je 2014. godine i Džoj Vilijams (24) iz Londona, koja je zahvat obavila u Bangkoku na Tajlandu i doživela infekciju nakon operacije, upozoravaju britanski stručnjaci.

Kurir.rs/Daily mail/ Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track