8 PUTA TOKOM TRUDNOĆE ČULA JE ISTO! Lekari su bili uvereni i svaki ULTRAZVUK je pokazivao ovo! 2 dana pred porođaj se sve PREOKRENULO i stiglo je ogromno IZNENAĐENJE (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

PRESLATKO

8 PUTA TOKOM TRUDNOĆE ČULA JE ISTO! Lekari su bili uvereni i svaki ULTRAZVUK je pokazivao ovo! 2 dana pred porođaj se sve PREOKRENULO i stiglo je ogromno IZNENAĐENJE (FOTO)

Žena -

Sara Henli (28) i njen suprug Vilijam Govan (29) iz Severne Irske opremili su dečju sobu ružičastim tonovima, kupili ružičastu odeću i obuću, sigurni da će njihovo treće dete biti ćerka. Nisu imali razloga za sumnju jer su im ginekolozi tako rekli - svaki put nakon osam pregleda na koliko ih je Sara, kaže, bila.

Međutim, na poslednjem ultrazvuku, napravljenom dva dana nakon termina porođaja, saznali su da će dobiti sina. Tu vest primili su kada je porođaj već skoro započeo. Umesto devojčice, na svet je došao maleni Maks težak oko 3200 grama.

Dečak je rođen pre 12 nedelja i silno je razveselio celu porodicu.

"Bila sam srećna kada su mi prvi put rekli da opet nosim devojčicu. Mislila sam kako već imam dve ćerke, većina mojih prijateljica ima devojčice i zapravo se nikada nisam družila sa dečacima, i da sa devojčicama znam šta radim pa će mi biti lakše. Ipak, moja najstarija ćerka Ela (7) silno je priželjkivala brata", ispričala je Sara.

Dodala je kako je tokom trudnoće bila na pregledima i u privatnim ginekološkim klinikama, ali i državnim. Želeli su znati pol deteta pre rođenja kako bi sve pripremili. Svi lekari su rekli da se slobodno mogu pripremati za dolazak još jedne devojčice, jer im je sve ukazivalo na to.

Mlađa ćerka (3) u početku je bila zbunjena jer je očekivala sestru pa je znala brkati imena i Maksa zvati Luna jer su to ime pripremili za prinovu pre nego što se porodila.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja