MANEKENKA ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA U WC, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK U ŽIVOTU! Porodila se, a nije znala da je TRUDNA! Bebi jedva spasli život (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IZNENAĐENJE

MANEKENKA ZBOG BOLOVA U STOMAKU OTIŠLA U WC, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK U ŽIVOTU! Porodila se, a nije znala da je TRUDNA! Bebi jedva spasli život (FOTO)

Žena -

Australijska manekenka Erin Langmejd (23) tvrdi danije imala pojma da je trudna jer je koristila kontracepciju, nije imala trudnički stomak, jutarnje mučnine i druge simptome trudnoće.

Kako kaže Erin, sve vreme trudnoća za koju nije znala je radila, u uzimala je i kontracepcijske inekcije.

Nije imala nikakve simptome, a jedino se na dan kada se rodila Isla osećala loše. Nije primećivala ni da joj je odeća tesna.

- Ništa nije ukazivalo na to da je naša ćerka ovde. Bio je to najveći šok u našim životima - rekli su Erin i njen partner Den Karti novinarima.

Erin je otišla u WC, a deset minuta kasnije je u naručju držala ćerkicu koja se rodila zdrava i bila teška je 3,6 kilograma. Den je čuo da se nešto događa u kupatilu, ušao je i zaprepastio se.

- Čuo sam vrisak, otrčao sam i otvorio vrata jer sam se zabrinuo za Erin, a onda sam video bebu i pomislio: Čekaj malo, dve su? Bio sam preplašen - kazao je Den.

Nakon što se rodila, Isla je prestala da diše i poplavela je , pa je Den u panici nazvao Hitnu pomoć kako bi bebi spasao život. Devojčica se rodila u 37. nedelji trudnoće, ali ni on ni Erin nisu znali da je trudna.

Prema statistikama, jedna od 500 žena ne zna za trudnoću do 20. nedelje, a jedna od 2500 žena otkrije trudnoću tek kad krene porođaj. Novopečena majka tvrdi da nije bilo načina da ranije sazna da je trudna, ali su bez obzira na to ona i partner s oduševljenjem dočekali ulogu roditelja i predivnu Islu.

- To je naš život i ne bismo ga menjali - kazala je. Uprkos nagloj životnoj promjeni, par se dobro snašao. Prijatelji i rodbina pomogli su im da pripreme dom za Islu, a sad su suočeni s izazovima roditeljstva.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Dailymail/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track