SAMO ZA MUŠKARCE SA STILOM: Ovo su nepogrešivi komadi odeće i obuće koje bi svaki muškarac trebalo da ima ove jeseni!
Foto: Profimedia

SAMO ZA MUŠKARCE SA STILOM: Ovo su nepogrešivi komadi odeće i obuće koje bi svaki muškarac trebalo da ima ove jeseni!

Žena -

Jesen je godišnje doba koje je, po vremenskim uslovima, najpromenljivije. Oblačno, hladno, pa toplo i sunčano, nikako ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan. U takvim situacijama, trebalo bi naći kvalitetnu obuću, u kojoj neće biti vruće kada je sunčano a koja opet neće propustiti vodu ukoliko padne kiša, i odeću u kojoj će biti dovoljno toplo, ali ne previše kada zasija sunce. Iako vam ovo zvuči komplikovano, mi vam predstavljamo neke komade odeće i obuće koji su u praktični, moderni i uklopivi u svaki dan.

Džemperi su definitivno izuzetno popularan komad garderobe i ove sezone. Njih je vrlo lako uklopiti, jer idu uz sve – farmerke, majice, košulje, patike, cipele, sve kombinacije su vam na raspolaganju.

Sivi končani džemper je oduvek jedan od najtraženijih komada garderobe, jer se može ukombinovati u sve stilove. Efektan izgled neće izostati zahvaljujući njegovoj savršenoj nijansi. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Uz gore navedeni džemper odlično ide Frappoli, klasična bela košulja, mada možete kombinovati i druge boje kao što su teget, svetlo siva, crna… Frappoli košulju možete naručiti OVDE po ceni od samo 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ono što svaki garderober stilizovanog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone, kao što je model Frappoli, u bež ili teget boji. Ovaj odevni predmet se odlično uklapa u sve stilove – od elgantnijih prilika, pa do kežual varijanti. OVDE možete poručiti svoj komad, po ceni od 3.800 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Za aksesoar možete da odaberete prelepi pleteni kaiš teget boje, napravljen od 100 odsto prirodne kože. Možete ga poručiti OVDE za samo 2.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Kako biste upotpunili izgled, cipele M.Cassetti handmade su pravi izbor.

Nikada ne izlaze iz mode, pa ne morate da se brinete oko toga da li ćete još nekada u životu da ih obujete. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 13.990 rsd ili na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

foto: Promo

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo teks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track