Najnovije vesti

HOROR PRIČA! MAJA SE ZAGLAVILA U SOLARIJUMU I OSTALA UNUTRA CELE NOĆI: Ujutru smo čuli vriske, a onda smo ZANEMELI KAD SMO JE VIDELI!
Foto: Printskrin / You Tube

i dalje ima posledice

HOROR PRIČA! MAJA SE ZAGLAVILA U SOLARIJUMU I OSTALA UNUTRA CELE NOĆI: Ujutru smo čuli vriske, a onda smo ZANEMELI KAD SMO JE VIDELI!

Žena

Dankinja Maja Grunlund deset sati je bila zarobljena u solarijumu kada se poklopac sam zatvorio, a ona ostala unutra. Srećom ostala je bez ozbiljnijih posledica, a onda je do detalja ispričala svoju jezivu priču. 

- Bilo je već kasno uveče. Čuo se udarac. Prestravila sam se. Htela sam da podignem poklopac, ali nisam mogla da ga pomerim. Srećom, svetlo se ugasilo, inače bih izgorela. Ležala sam zarobljena u solarijumu i osećala sam se kao da sam živa zakopana - rekla je Maja.

Njen dečko Kasper se zabrinuo za nju i pozvao je salon, ali tamo više nije bilo nikoga. Nakon toga je nazvao policiju, ali oni su mu rekli da ne mogu ništa da učine jer Maje nema tek par sati. Potragu za odraslima policija počinje tek nakon 24 sata od nestanka.

Kasper je saznao od vlasnika salona da rano ujutro dolazi čistačica, ali ona nije došla. Kasper je čuo iz salona svoju devojku da vrišti, uzeo je kamen i razbio staklo. Oslobodio je Maju koja je bila psihički toliko rastrojena da su ju odvezli na psihijatriju.

I danas se bori zatvorenog prostora i već mesecima ima noćne more.

- Najviše sam se bojala da ću ostati bez vazduha i da ću se ugušiti - kaže Maja.

Odštetu još nije dobila jer osiguranje mora da utvrdi ko je kriv, vlasnik salona ili proizvođač solarijuma. 

foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs, MV, Blic Žena / Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...