ŽELELI SMO DETE, ALI TO NIJE BILO IZVODLJIVO: Jelisaveta progovorila o VANTELESNOJ oplodnji i PAKLU kroz koji je prošla
Foto: Printscreen/Instagram

Ćutala

ŽELELI SMO DETE, ALI TO NIJE BILO IZVODLJIVO: Jelisaveta progovorila o VANTELESNOJ oplodnji i PAKLU kroz koji je prošla

Žena -

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić pre devet meseci dobili su ćerku Petru, a glumica je sada otvoreno progovorila o borbi koju je vodila kako bi ostala u drugom stanju.

Jelisavetin put do trudnoće nije bio lak, a ona je svoje iskustvo javno podelila kako bi dala podršku i drugim ženama koje prolaze kroz isto.

foto: Printscren yT

"Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan", ispričala je glumica.

Porodica Teodosić odnedavno živi u Bolonji, zbog Miloševog profesionalnog angažmana, a Jelisaveta kaže da se još privikava na život u Italiji.

"Tek kada u kuću uneseš biljku možeš da kažeš: "Ja ovde živim", a biljku još nemam. Šalu na stranu, skućili smo se, ali trebaće mi još neko vreme da se naviknem da je to sada naš dom", istakla je ona kroz smeh i dodala:

"Strašno nam je zanimljivo sklapanje nameštaja kod kuće i sve što taj proces prati. Mozganje i nadmetanje: "Ja ću, ne, ja ću, molim te, ja ću", pa onda uzmem bušilicu i majstorišem.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Hallo/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track