Najnovije vesti

ZA OVA 3 ZNAKA ĆE 2020. BITI NAJGORA GODINA U ŽIVOTU! Ko ne sme na PUTOVANJA, a koga očekuje KATASTROFA U LJUBAVi?
Foto: Profimedia

VIŠE SREĆE U 2021. GODINI!

ZA OVA 3 ZNAKA ĆE 2020. BITI NAJGORA GODINA U ŽIVOTU! Ko ne sme na PUTOVANJA, a koga očekuje KATASTROFA U LJUBAVi?

Žena

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera. Jarac, Bik i Devica imaće puno sreće u 2020. godini, a mnogima od njih to će biti najbolja godina u životu. Međutim, za ova tri horoskopska znaka, vesti nisu tako dobre.

Nekim horoskopskim znakovima će 2020. biti katastrofalna, a u lošoj sreći naredne godine prednjačiće osobe rođene u znaku Raka. Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika u 2020. godini i upozoravaju da bi mnogo toga moglo da krene po zlu.

foto: Profimedia

Novoj godini ne mogu se preterano radovati ni Vage, koje će imati problema tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća posebno biti prisutna u drugoj polovini godine.

Ni Ovan nema previše razloga da se raduje 2020. godini, kažu astrolozi. Sajt "WeMystic" Ovnovima predlaže da svoj život sledeće godine stave na čekanje.

"Uložite minimalni napor u pravcu velikih promena. Prevare i zamke vrlo su verovatne, pa izbegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati da razmislite dvaput pre putovanja. Bolje je da ne idete jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću", kažu astrolozi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...