OVO ĆE BITI NAJPOPULARNIJA FRIZURA U 2020. GODINI! Svima dobro stoji, a potrebno je 10 minuta da uvek izgleda SAVRŠENO!
Foto: Profimedia

FOTO

OVO ĆE BITI NAJPOPULARNIJA FRIZURA U 2020. GODINI! Svima dobro stoji, a potrebno je 10 minuta da uvek izgleda SAVRŠENO!

Žena -

Kako tvrde frizeri širom sveta, bob frizura stoji svim ženama. Od obilka lica zavisi da li ćemo nositi ravno ošišani ili stepenasti bob, koje dužine, talasasti ili ravan, s razdeljkom na sredini ili sa strane.

Ova frizura uvek deluje uredno, čak i bez dugog stilizovanja pred ogledalom! Da li je moguće da će tu čarobnu frizuru koja vlada već nekoliko godina neko "svrgnuti sa trona"? I hoće i neće, recimo to tako.

Naravno da je bob tokom godina popularnosti evoluirao u mnogim smerovima - pa smo imali WOB-a, wave iodnosno talasasti bob. Ili pak lob-a dužeg, "long" bob-a? Bilo kako bilo, koji god da vam je prirastao srcu, sledeće godine vas čeka zaokret jer dolazi pob! Na engleskom - pony bob. U prevodu - bob sa šiškama.

Koje su mu prednosti?

Pa šiške kao kod devojčice će vas odmah podmladiti za nekoliko godina. Setite se samo Sofi Marso u filmu 'La Boum'! Ili Odri Tatu. Trenutno ga nosi pevačica Gven Stefani!

Kako stilizovati pony bob?

Pony bob je savršen ako nosite ravno sečeni i kratki bob. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela poput nežne zavese čine ovu frizuru primamljivom.

Laganiji, stanjeni slojevi na vrhu daće joj volumen i sprečiće da frizura ne deluje kruto i strogo.

Prednost poba?

Kao i kod mnogih njegovih prethodnika stoji skoro svima. Tanka kosa će dobiti na dodatnom volumenu dok će teška kosa debele vlasi delovati lakše i manje kompaktno, jedino u tom slučaju šiške ne smeju biti sasvim ravno ošišane.

.Kurir.rs/Miss7.24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track