OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI I OSVETILA SE DEČKU KOJI JE UVREDIO! Bila je zaljubljena u njega, danas se on PUŠI OD MUKE!
Foto: Printscreen/Instagram

FOTO

OBUKLA JE MINIJATURNI BIKINI I OSVETILA SE DEČKU KOJI JE UVREDIO! Bila je zaljubljena u njega, danas se on PUŠI OD MUKE!

Žena -

Kasi Ešton, kantri pevačica iskoristila je svoj Instagram nalog kako bi se osvetila nekadašnjoj simpatiji koja ju je brutalno uvredila.

Naime, zgodna plavuša je objavila dve fotografije na kojima pozira u minijaturnom, prugastom bikiniju, a njena savršena figura i bujne grudi su u prvom planu.

Iako je u to teško poverovati, ona je nekad bila odbijena. Opisala je situaciju u kojoj jo je jedan dečko rekao da izgleda kao "olovka".

"Kad sam imala 13 godina, dečko u kog sam bila ludo zaljubljena pozvao me je na sastanak. Uspaničila sam se. Nekoliko nedelja kasnije otkrila sam da mu je prijatelj platio da to uradi iz šale. Kada sam se suočila sa njim, rekao mi je da ne želi da izlazi sa mnom jer sam "ravna kao daska" i imam oblik olovke. Nadam se da je dobro sada. Lol", napisala je Kasi.

Inače, Kasi je kompozitor i pevačica. Ona je 2014. pobedila kancer, a sada se trudi da praktikuje zdrave navike i uživa u životu punim plućima. Na Instagramu je sve popularnija, a trenutno je prati 25.000 ljudi.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track