PLAKALA SAM, BOLELO JE KAO DA ME NEKO PROBADA NOŽEM! Devojka godinama nije mogla da ima odnose! OVO je bio razlog (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PROŠLA KROZ PAKAO

PLAKALA SAM, BOLELO JE KAO DA ME NEKO PROBADA NOŽEM! Devojka godinama nije mogla da ima odnose! OVO je bio razlog (FOTO)

Žena -

Ketrin Maslenkova (27) iz Toronta u Kanadi pokušala je da izgubi nevinost kada je imala 18 godina, ali je to bila nemoguća misija. Razočarala se, posebno zbog toga što nije znala u čemu je problem. Svaki dalji pokušaj polnog odnosa završio bi se veoma bolno za nju, a ona je osećaj opisivala “kao da je neko probada nožem”.

Nakon što je potražila pomoć, lekari su joj govorili da “nije spremna za se*s” ili da će “biti lakše kad rodi”. “Kad bi i samo malo ušao u mene, to je bilo neverovatno bolno, suze su mi tekle niz lice. Posle sam godinama izbegavala se*s”, ispričala je ova Kanađanka bugarskog porijekla.

Dodala je da su vrlo bolni bili i pokušaji stavljanja tampona u vaginu, a kada je jednom prilikom uspela, tampon se zaglavio i nije mogla da ga izvadi. Rekla je da je vađenje bilo toliko bolno da se zamalo onesvestila.

Kasnije je seksualni terapeut otkrio uzrok njenog stanja – Ketrin je patila od vaginizma, bolnog stanja zbog kojeg se vaginalni mišići grče pri bilo kakvom pokušaju penetracije. Često žene koje boluju od vaginizma ne mogu da koriste ni tampone.

Danas ima ispunjen seksualni život

Nastavila je da ide na terapije, koje su uključivale dilatore, sprave koje pomažu da se raširi vagina i posebne vežbe za karlicu koje pomažu u opuštanju mišića. Prvi put je uspela da ostavri se*sualni odnos sa partnerom 2016. godine, u dobi od 24 godine. Sada kaže da ima “ispunjen seksualni život” sa svojim 33-godišnjim verenikom Dimitrijem.

Ketrin je život posvetila tome da žene koje pate od istog stanja ohrabri da potraže pomoć. “Ja sada znam šta mi treba da se se*sualno uzbudim. Znam da komuniciram o svojim željama i rado eksperimentišem”, priznala je Ketrin.

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track