SAMO ZA MUŠKARCE SA STILOM: Budite unikatni, primećeni i sigurni u sebe!
Foto: Promo

SAMO ZA MUŠKARCE SA STILOM: Budite unikatni, primećeni i sigurni u sebe!

Žena -

Osrednji utisak koji ostavlja garderoba mogu popraviti upravo cipele! Muškarac koji nosi kvalitetne, očuvane i interesantne cipele odiše stilom, samopouzdanjem i elegancijom. Modeli koje vam predstavljamo su pre svega unikatni i proizvedeni po posebnim nacrtima, a pored toga su i udobni, kvalitetni i neophodni svakom muškarcu koji zna šta hoće.

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje, lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

foto: Promo

Sigotto antik su poluduboke čizme, ručno izrađene, iliti hand made, od vrhunske kože. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Na vama je da izaberete da li ih želite u braon ili u sivoj boji. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 12.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Sigotto structur su takođe ručno rađene polu duboke cipele, od vrhunske kože, vrlo interesantnog i upečatljivog dizajna. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 13.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Cipele M. Cassetti su svečane, elegantne, ručno izrađene i ručno bojene. Gde god se u njima pojavite nećete biti nezapaženi. Možete izabrati između sive, sjajne teget i plave boje. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 13.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track