KOSA MU SE PROREDILA, A ON JE URADIO OVO: Skakao sam od sreće kada sam probao ovaj  recept!
Foto: Promo

KOSA MU SE PROREDILA, A ON JE URADIO OVO: Skakao sam od sreće kada sam probao ovaj recept!

Žena -

„Godinama sam pokušavao da sprečim opadanje kose i najrazličitijim tretmanima podstaknem rast nove, a onda odustao i pomirio se sa činjenicom da više nikada neću imati gustu kosu. Ipak, nešto me ohrabrilo i pomoglo mi da izgledam i osećam se bolje i sigurnije.“, kaže Ivan (31) iz Beograda koji je sa nama podelio svoje iskustvo.

„Plašim se da saberem koliko sam novca ukupno dao na kojekave šampone, balsame, losione, ulja, kreme, tretmane i šta sve ne za sprečavanje opadanja kose i plus sam verovao da će mi porasti nova kosa na mestu gde je opala.“ nastavlja Ivan.

Ivan nam je objasnio da su se iz njegovog problema sa kosom izrodili i drugi problemi:

„Kosa je počela jako rano da mi opada, ni sam ne znam zašto. To je tako genetski, pošto je i moj otac ostao bez kose u četvrtoj godini srednje škole. Imao sam komplekse, svi su se šalili na račun moje „ćele“. Bio sam neverovatno nesiguran, naročito u odnosu sa devojkama. Uvek sam imao utisak da je to ono što prvo vide na meni i to me obeshrabrivalo.“

foto: Promo

„A onda sam počeo non stop da nosim kape i kačkete, kao radi fazona. I kada je trebalo da ih skinem, stalno sam bio u paranoji. Pokušavao sam sebe da ubedim da to možda ipak nije tako važno, ali ipak sam nastavio da tražim nešto što će mi pomoći da mi kosa izgleda gušće.“

A onda je u pomoć pritekla i mama sa svojim savetima:

„Zove me mama jedan dan i kaže kako je našla neka vlakna da ih pospem po glavi. Ja počeo da se smejem, ne verujem šta mi priča:

  • Sine, to k'o neke male dlačice, nema ćele kad to sipaš na glavu, znaš kako je dobro, Milica moja koleginica to kupila sebi, ona sad žena u klimaksu pa oćelavila da ne veruješ koliko!
  • A na šta liči Mica kad stavi to na glavu, majke ti, to kao da je pozajmila od frizerke onu kosu što joj opadne dok šiša? A rok trajanja do prvog okretanja glave, jel? upitao sam je grohotom se smejući.

Bez obzira na moje ruganje, ipak mi je donela da probam to nešto što mi je ličilo na neki prah. Pošto nisam imao šta da izgubim, odlučio sam da probam. Rezultat: VRIŠTAO SAM PO KUĆI!“

TRČIM, VRIŠTIM, NE VERUJEM!

„Vrištao sam od sreće! Od sreće što mi konačno nešto pokriva deo gde mi je opala kosa!“

„To su ustvari mikrofiber vlakna (proizvod se zove Revolumen Hair) koja izgledaju kao jako, jako sitne dlačice kose. Pre svega sam bio oduševljen lakoćom nanošenja: bočica na sebi ima rupice kroz koje izlazi taman onoliko praha koliko treba. To se pospe po delovima gde je kosa opala, vlakna se vežu za to malo dlačica koje vi čak ni ne vidite a koje su ostale na glavi. Nisam verovao, ali ona tu ostaju do narednog pranja kose, a još bolje je kad se minimalno fiksiraju najobičnijim lakom za kosu.“

(i ovo je slika moje glave posle nanošenje Revolumen Hair-a)

foto: Promo

„Inače, ovo nije nikakav proizvod od kojeg raste kosa niti može da zaustavi opadanje. Ali pošto nisam uspeo da pronađem bilo šta što će mi u tome pomoći, onda sam odlučio da bar zakamufliram delove na kom nemam kose, da ih bar sakrijem, jer mi to neverovatno znači za samopouzdanje.“

OVDE može da se pronađe više različitih nijansi. Pakovanje ima sadržaja za oko 70 nanošenja, a može da se poruči i na broj 011/6 888 999.

„Ova Revolumen hair vlakna izgledaju prirodno, ne kao da ste stavili tuđu kosu na svoju glavu. Što je najbolje, ne spadaju tokom spavanja, ne ostaju na odeći, ne opadaju kad napolju duva vetar. U jednoj bočici ima za oko 70 nanošenja, a cena je da ne kažem smešna ako je uporedim sa novcem bačenim na preparate koji mi nisu pomogli – samo 2.690 din.

(posuo sam vlakna po papiru da biste videli šta je u pitanju; nije kvalitetna fotografija, ali vidi se kako izgledaju)

foto: Promo

GDE kupiti?

OVDE može da se pronađe više različitih nijansi, a može da se poruči i na broj 011/6 888 999. Tu možete i detaljnije da se informišete ako vas još nešto interesuje o samom proizvodu.

Inače, što je najvažnije, Revolumen hair vlakna su skroz bezbedna za upotrebu. Nema nikakvih iritacija, crvenila, svraba.

Meni su mnogo pomogla, pa sam želeo da podelim ovo iskustvo sa onima koji imaju isti problem kao i ja i pomognem im da ga reše.

Iskoristite dok još traje sniženje i kupite Revolumen Hair vlakna u svojoj nijansi za samo 2.690 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

A evo i fotografija još nekih koji su probali Revolumen hair:

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track