MOŽEŠ DA IMAŠ KOJU HOĆEŠ, A SA NJOM SI! Muškarca osuđuju jer je u vezi sa DEBELOM ŽENOM, a on im je svima ZAPUŠIO USTA
Foto: Printscreen TLC

VOLI JE

MOŽEŠ DA IMAŠ KOJU HOĆEŠ, A SA NJOM SI! Muškarca osuđuju jer je u vezi sa DEBELOM ŽENOM, a on im je svima ZAPUŠIO USTA

Žena -

Novi rijaliti šou "Hot & Heavy" prikazuje živote debelih žena koje se suočavaju sa osudama javnosti zbog debljine, ali i zbog brakova sa muškarcima "normalne" težine. Rijaliti, koji se u Americi premijerno prikazuje, prati tri para - Džoj i Krisa, Kristin i Rastija i Adrijanu i Ričarda.

"Adrijana je najzgodnija žena koju sam u životu video", rekao je u najavnoj špici njen suprug Ričard, koji kaže i da su njih dvoje "samo drugačije veličine" i kako ne vidi u čemu je tu za neke problem.

I premda on jasno daje do znanja da je srećan što mu supruga ima više od 200 kilograma, ona sama priznaje da se nije uvek dobro osećala zbog svog izgleda.

foto: Printscreen TLC

"Uvek sam mislila kako ni ne zaslužujem ljubav zbog svoje debljine", rekla je, a sigurno joj ne pomaže to što su njih dvoje kao par često izloženi i javnim osudama poznatih i nepoznatih im ljudi.

"Ja nisam nasilna osoba ali ako moram, rado ću uraditi sve da je zaštitim", kaže Rikardo.

Kris i Džoj nisu u braku ali su u vezi već tri godine, ali njegova porodica i prijatelji njegov izbor nikako ne odobravaju, što je samo potvrdilo najveće strahove partnerike koja kaže:

"Mama mi je odavno rekla da ću teško pronaći ljubav ako budem jako debela", kaže Džoj napominjući i da iz nekog razloga upravo "konvencionalno privlačne žene" njena veza sa Krisom najviše vređa.

"Ja volim svaki centimetar nje. A puno je centimetara za mene ljubav", kaže Kris uz smeh. A premda je odlučan u tome da svoju izabranicu podrži, čini se da mu nije lako suočavati se sa zlokobnim komentarima svih koji sumnjaju u njihovu sreću.

Njega naime u jednom trenutku brat pita "je li njihova veza seksualna" i pokušava ga nagovoriti da sebi nađe "privlačniju" partnerku.

"Mogao bi da bude sa kim želi a on je sa njom", kaže Krisov brat koji, kako se vidi u emisiji, nije jedini koji tako misli.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, TLC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track