VEČITO MUŠKO PITANJE, ŠTA ŽENE ZAPRAVO HOĆE: Sve dame žele da budu voljene
Foto: Shutterstock

ljubav

VEČITO MUŠKO PITANJE, ŠTA ŽENE ZAPRAVO HOĆE: Sve dame žele da budu voljene

Žena -

Neke žene od muškaraca žele novac, druge karijeru ili zabavu, treće ljubav, dok ima i onih koje tvrde da im muškarac uopšte nije ni potreban. Što bi se reklo, svakakvih nas ima u božjoj bašti.

Ali ono što je izvesno jeste to da kriterijumi biranja pravog muškarca variraju kako žena postaje starija. Evo kako...

Devojka od 22 - tražim princa na belom konju

Ona je ubeđena da bajka može da bude realnost i na svet gleda kroz ružičaste naočare, želi zgodnog, pametnog i bogatog muškarca, koji će, kada se o njoj radi, biti i šarmantan i galantan. Ovako mlada devojka očekuje da je muškarac zabavi svojim smislom za humor, da bude atletski građen, da je opušten, romantičan, inteligentan i zanimljiv...

foto: Shutterstock

Jednom rečju, ona želi da ima nekog ko je popularan u društvu, ko će je zaštititi i u čijim očima će biti boginja.

Devojka od 35 - želim oslonac

Tridesete godine donose veću potrebu za ljubavlju i u tim godinama već se zna razlika između prave ljubavi i one koja je postojala samo u glavi kao plod mašte. Devojka ovih godina je konačno skinula ružičaste naočare i otarasila se romantičnih fantazija. Njen idealni muškarac ne mora da bude heroj - ali treba da je zgodan, da ima dobre manire, dobro plaćen posao, auto i dovoljan iznos novca da se ne živi oskudno. Takođe, on treba da joj nosi kese iz supermarketa, da ne odsustvuje često iz doma, da je zasmejava i da pamti važne datume.

foto: Shutterstock

Zapravo, žena u tridesetim želi vernost i da bude voljena, udoban i siguran život i muškarca koji ume da čita njene misli i koji zna kada joj je do seksa.

Žena od 43 i više - želim dobrog čoveka

Nakon četrdesete žena želi da vrati vreme i izabere onu opciju koju ranije nije smatrala dovoljno dobrom za sebe. U tim godinama ona već uveliko zna šta je sve propustila, šta je mogla, a šta još uvek može. Shvata da čovek nije filmska zvezda, da joj je dovoljan samo iskren osmeh, zajednička kafica ili rituali, neko ko će zaista da je sluša i da je uvek tu kad joj zatreba. Zauzvrat je spremna i sve to da uzvrati. Njen muškarac umesto mišića ima stomak, koji njoj ne smeta, i ne snebiva se da uradi neke kućne poslove.

foto: Shutterstock

Kurir.rs

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track