HTELA SAM LEPŠE OBRVE, SADA SAM HODAJUĆI BLAM! Žena papreno platila iscrtavanje OBRVA, dobila još i INFEKCIJU (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

HTELA SAM LEPŠE OBRVE, SADA SAM HODAJUĆI BLAM! Žena papreno platila iscrtavanje OBRVA, dobila još i INFEKCIJU (FOTO)

Žena -

Japansko iscrtavanje obrva sve je popularnije, a na taj tretman se posebno odlučuju žene koje imaju presvetle obrve ili su nezadovoljne njihovim oblikom U takvoj situaciji bila je i Šenon Bozel iz Kalamazua u američkoj saveznoj državi Mičigen koja je odlučila da se ulepša. Međutim, nakon tretmana, morala je da promeni frizuru kako bi sakrila svoje nove obrve.

Naime, obrve koje joj je kozmetičarka iscrtala sve su samo ne lepe.

– Doslovno se krijem otkad mi je to uradila na licu. Došla sam od toga da nisam uopšte imala obrve (zbog previše čupanja u 20-ima) do toga da imam najveće obrve u Kalamazuu. Razlog što sam sada izašla javno s ovim je da upozorim druge na oprez. Kada sam izabrala ovu kozmetičarku pogledala sam njen profil. Nisam previše ispitivala tokom procesa jer sam mislila da zna što radi i koji je najbolji oblik za moje lice. Pogrešno! – objavila je Šenon na Fejsbuku.

Tri dana nakon tretmana otišla je na popravak, a "umetnica" je tada pokušala da joj skine deo boje, posle čega je dobila infekciju.

– Nekoliko puta sam pokušala da dobijem povrat novca, ali ona je to odbila. Htela je da dođem treći puta na popravak, ali toj gospođi više neću dopustiti da me dira – zaključila je Šenon.

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track