TAJVANSKA BAKA OPČINILA SVET! Ima 63 godine i izgleda BRUTALNO! Njena tajna je ova SUPA, jede je svakog jutra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

telo i lice na kome joj svi zavide

TAJVANSKA BAKA OPČINILA SVET! Ima 63 godine i izgleda BRUTALNO! Njena tajna je ova SUPA, jede je svakog jutra! (FOTO)

Žena -

Tajvanska glumica, pevačica i televizijska voditeljka Čen Mejfen poslednjih dana privukla je veliku pažnju svetskih medija. Naime, mnogima nije jasno kako Čen izgleda tako dobro, kao da uopšte 'ne stari'. Ova Tajvanka ima 63 godine, a izgleda barem 'duplo mlađe' tvrde njeni obožavatelji.

Naime, Čen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve osvojila svojim pojavljivanjem. Tajvanska voditeljka nosila je providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala 'ključne' delove tijela, a cena haljine iznosi 15 hiljada funti.

foto: Printscreen/Instagram

Haljina je otkrila i njen zategnut stomak, a mnogi obožavaoci su se pitali koja je tajna njenog mladalačkog izgleda. Ova glumica poslednjih 30 godina je aktivna ispred malih ekrana i nosi titulu 'najzgodnije tetke na Tajvanu'.

Zvezda nacionalne televizije tvrdi da za svoj izgled može da zahvali đumbiru koji stalni koristi i supi koju pije za doručak.

- Inače, u supu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu - izjavila je u jednom intervjuu. Uprkos zdravoj ishrani, čen ne može da se natera da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vežba jednom do dva puta nedeljno.

- Znam da bi trebalo da vežbam. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja uvek moram da se prisiljavam na vežbanje - priznala je Čen koja ima 52 kg, a štikle nosi svaki dan. Ipak, Čen je najsrećnija kada može da se opusti i nosi farmerke i majicu.

Tajvanska voditeljka poslednjih pet godina je sama. Prošla je kroz težak razvod sa suprugom sa kojim je bila u braku 10 godina, a kaže da veru u ljubav još uvek nije izgubila.

- Muškarci vole mlađe žene, tako da mi je teško da pronađem idealnog partnera - zaključuje Čen.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track