NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE LAKO: Ovo su kombinacije BOJA zbog kojih ODEĆA i dodaci izgledaju LUKSUZNO! TOP SAVETI!
Foto: Profimedia

PRIDRŽAVAJTE SE

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE LAKO: Ovo su kombinacije BOJA zbog kojih ODEĆA i dodaci izgledaju LUKSUZNO! TOP SAVETI!

Žena -

Inspiraciju za stajling možete dobiti u bojama, a pojedine kombinacije izgledaju toliko luksuzno čak i kada su u pitanju komadi koji nisu skupi.

Poslušajte ove savete za savršeno kombinovanje boja:

1. ZELENA I SMEĐA

Prema mišljenju modnih stručnjaka, efekat luksuza najbolje se postiže se kombinovanjem maslinasto zelene ili kaki zelene i konjak smeđe nijanse, i to tako da odevni komadi budu u zelenoj, a dodaci i cipele u smeđoj boji.

2. ŽUTA I PLAVA

Previše pastelnih nijansi u jednom izdanju često ne daje dobar modni rezultat, ali ne kada su u pitanju svetloplava i svetložuta. Tajna je u kontrastu između tople i hladne boje zbog kojeg je ova kombinacija pastelnih nijansi itekako poželjna.

3. BEŽ I BELA

Obožavateljke modnog minimalizma odavno su verne ovoj kombinaciji boja. Eksperimentišite s prljavo belom nijansom umesto klasične bijele ili pak obe kombinujte s bež komadima.

4. CRVENA I ROZE Nekadašnja tabu-kombinacija danas je jedan od omiljenih među trendseterkama koje znaju da može izgledati neverovatno šik. Stručnjaci savetuju zagasite i duboke nijanse, ali najhrabrije ljubiteljke mode posegnuće i za ostalim nijansama.

Kurir.rs/K.Đ/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track