PREBILA ZAOVU ODMAH POSLE VENČANJA! Muž je momentalno ostavio, stao na sestrinu stranu, a ona OVAKO planira da ga VRATI?
Foto: Profimedia

neviđeni haos

PREBILA ZAOVU ODMAH POSLE VENČANJA! Muž je momentalno ostavio, stao na sestrinu stranu, a ona OVAKO planira da ga VRATI?

Žena -

Izvesna novopečena gospođa podelila je putem društvene mreže Tviter šta joj se dogodilo na dan venčanja - naime, usred veselja ostala je bez muža, jer je udarila njegovu sestru kada joj je pala klapna. Strani mediji bruje o ovom Tvitu, u kojem ona moli svoje prijatelje za savet kako da ga vrati, sada kada su im odnosi očito zategnuti.

Prema njenim rečima, zaova je ta koja je zapravo napravila haos, jer se napila pa "ušetala u salu i ispovraćala se po poklonima". Pokušavajući da sredi taj nered navodno ih je i pokrala, uzevši novac koji su oni kao mladenci dobili na poklon. Međutim, tu nije bio kraj. Ona je usred svadbe zaprosila svog dečka, koji ju je tom prilikom preko svega i odbio.

Mladi je tada prekipelo pa ju je udarila, a njen sada već suprug, koji joj je pre svega nekoliko sati izgovorio sudbonosno "da", stao je na stranu svoje sestre i ostavio je.

Raspitujući se kako da ga ponovo osvoji naišla je na razne savete - od toga da nikako ne treba da "stane usred porodice" te da se jednostavno skloni, preko "ovo je bila božanska intervencija, da li si sigurna da treba da se udaš?", pa sve do: "učinio ti je uslugu, treba da pozoveš advokata", ne bi li što pre stavila tačku na taj brak.

Takođe, bilo je i onih dužih saveta o tome kako nikako ne treba supruga da stavlja u poziciju da bira između nje i rođene sestre, te da bi bilo lepo da se izvini i strpi se neko vreme, te mu dozvoli da se eventualno vrati sam.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Mirror/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track