ZBOG PROVOKATIVNIH FOTKI PROSE JE 50 PUTA NA DAN! Mnogi idu u Holandiju samo zbog nje, a evo čime se Vera STVARNO BAVI!
Foto: Instagram screenshot

objasnila

ZBOG PROVOKATIVNIH FOTKI PROSE JE 50 PUTA NA DAN! Mnogi idu u Holandiju samo zbog nje, a evo čime se Vera STVARNO BAVI!

Žena -

Dvadesetdvogodišnjakinja iz Holandije, izvesna Vera Dijkmans, provokativnim fotografijama na društvenoj mreži Instagram aktivno drži pažnju preko milion ljudi, a pojedinci, kako je i sama istakla, dolaze u zemlju u kojoj živi samo da bi videli nju. Mlada manekenka ume da prikupi i 50 bračnih ponuda na dan samo na račun svog izgleda, a kako je objasnila za strane medije - ovo joj uopšte nije bila ideja.

Naime, nakon nekoliko loše plaćenih poslova i pošto je na pomenutu društvenu mrežu počela da "kači" fotografije koje bi "uhvatila" sama, fotografi koji bi naišli na nju savetovali bi je da razmisli o modelingu. Ona ih je očito poslušala, pa tako i počela opasno da zarađuje - toliko da se šuška da ima nekoga ko je finansira.

"Iritira me što ljudi misle da imam nekog bogatog dečka koji mi plaća putovanja i provod. Sama zarađujem svoj novac", rekla je jednom prilikom ona, na čijue ime pored bračnih ponuda stižu i neverovatni pokloni.

"Dobijam više od 50 bračnih ponuda svakog dana. Redovno mi stižu najrazličitiji pokloni, a najčudnija stvar koju sam dobila od nekog fana je prsten na kom piše - da li želiš da se udaš za mene", istakla je zgodna plavuša.

Ipak, nije baš sve tako sjajno. Jednom prilikom jedan od fanova kucao joj je na vrata i dozivao je punih 45 minuta, sa namerom da ga pusti u kuću "jer je on njen najveći fan".

"Usred noći se pojavio, ja sam spavala. Lupao je na vrata i dozivao me, govorio mi da ga pustim unutra jer je on moj najveći fan. Sve je to trajalo 45 minuta i onda je otišao. Nikad ga više nisam videla. Bilo je baš strašno", ispričala je ona.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Dailystar.co.uk/Foto: Intagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track