Najnovije vesti

SRPKINJA ŽAKLINA (50) NAJZGODNIJA JE BAKA NA SVETU! Kupa se u luksuzu, a UŽASNA tragedija obeležila je njen život!
Foto: Printscreen/Instagram

tužna a bogata

SRPKINJA ŽAKLINA (50) NAJZGODNIJA JE BAKA NA SVETU! Kupa se u luksuzu, a UŽASNA tragedija obeležila je njen život!

Žena

Žaklina Berido Pizano iz Srbije je najizazovnija baka na svetu. Ova modna blogerka koja ima 50 godina svojim izgledom obara s nogu. A tokom života prošla je kroz pravu golgotu.

Žaklina istinski dosta novca ulaže u svoj izgled i garderobu, ali iza njenog besprekornog života krije se velika tuga. Ona je 2016, na Badnji dan izgubila sina koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Sada na svaku svoju fotografiju stavlja hešteg #rememberstefan, u sećanje na Stefana kojeg naziva anđelom čuvarom.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pešačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica", priča Žaklina.

Rođena je u Beogradu, ali već mnogo godina živi u inostranstvu.

O Žaklini i njenom životu pišu mnogi modni magazini. Sarađuj

e sa brojni luksuznim brendovima, a njeno telo je zaista perfektno.

Ona i za to “ima lek“.

"Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morkse plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vežbam. Neophodno je redovno vežbati i imati zdravu ishranu. I negujem i svoju dušu", otkriva Žaklina.

Žaklina je udata za Italijana čiji identitet vešto krije od javnosti, a iako on ima svoj Instagram umesto imena upisao je nadimak - “Ona me zove gospodin Savršeni”.

foto: Printscreen/Instagram

"Moj Gospodin Savršeni. On je moj ceo svet iako nije od onih osoba koje vole da se eksponiraju. Mislim da je sada savršen trenutak da ga predstavim svima vama", napisala je Žaklina uz fotografiju sa crvenog tepiha u Kanu na kojem pozira sa svojim suprugom.

foto: Printscreen/Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...