MUŽ SAMO SEDI NA TROSEDU, A JA GA VARAM S KOMŠIJOM Ne pazi na izgled, SE*S imamo jednom u 2 NEDELJE, a kad završi ŠOK
Foto: Profimedia

Problem karantina

MUŽ SAMO SEDI NA TROSEDU, A JA GA VARAM S KOMŠIJOM Ne pazi na izgled, SE*S imamo jednom u 2 NEDELJE, a kad završi ŠOK

Žena -

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna. Sada se upustila u seksualne odnose sa svojim susedom tinejdžerom, a ne zna šta da radi pa je za savet pitala savetnicu Deidre.

Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem

"Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi ništa da radi u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može da gleda sport na televiziji." Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Seksaju se samo jednom u dve nedelje i to subotom, a kada je gotov jednostavno zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro.

foto: Profimedia

"Dečko ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana je ostao zaključan izvan svoje kuće i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donela sam mu sat, a on je stajao go ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga." Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a ćerke joj nisu kod kuće. Kaže kako je srećna, ali ne zna šta dalje da radi.

Deidre joj rekla: "Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj. Možete li da zamislite šta će vam vaše ćerke reći ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesrećni i poradite na vašem odnosu."

foto: Shutterstock

Kurir.rs/The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track