Najnovije vesti

SVAKODNEVNI STRES OPTEREĆUJE SVE MLAĐE LJUDE: Pročitajte kako se mladi stručnjak osobodio tegoba!
Foto: Profimedia

SVAKODNEVNI STRES OPTEREĆUJE SVE MLAĐE LJUDE: Pročitajte kako se mladi stručnjak osobodio tegoba!

Žena

- Poručio sam treći komplet i unapred se radujem, jer me je Bio-Teo učinio boljim, stabilnijim čovekom, boljim stručnjakom, efikasnijim u pronalaženju boljih rešenja, što se u poslu koji radim itekako vidi. A na kraju, što da ne kažem i boljom osobom koja je spremna da svakoga sasluša i pomogne, ako je to moguće – kaže Zoran, stručni savetnik u jednoj velikoj kompaniji.

- Od proleća ove godine, prosto sam se preporodio. Poslušao sam svoju majku i počeo da pijem Bio-Teo Antistres kapi Steve Marića. Nervoza, blokade, nesanice, neobjašnjiva zbunjenost i sve što ide uz to - nestalo je. Naime, moj problem bio je veliki. Kada sam bio pod pritiskom, srce je izuzetno jako lupalo, da mi je sve to oduzimalo i snagu i razum. Koliko god sam želeo da se primirim i ubedim sebe da su sve to obične životne situacije, ništa nije pomagalo. Prvo se javi nešto kao treperenje i uzbuđenje koje iracionalno raste, a potom i ubrzani otkucaji koji su otežavali disanje. Znao sam da je to psihosomatski, ali sam, iako imam 36 godina, otišao na sve preglede.

Rezultati su pokazali da je Zoran bio u pravu, nije bilo nikakvog organskog oboljenja, ali rad srca je nekako trebalo regulisati.

- Nisam hteo da pijem tablete za smirenje, već sam poručio Bio-Teo Antistres kapi, jer sam znao za Stevu Marića čije je preparate moja majka već koristila i značajno su joj pomogli. Naš problem je očigledno porodični, jer je i ona imala iste probleme kao i ja, sa razlikom što u poslu nije bila izložena komunikaciji sa ljudima, pa joj to i nije toliko smetalo.

Upravo zbog zanemarivanja, međutim, problemi Zoranove majke bili su daleko veći. Aritmija je bila pojačana, a i tahikardija, visok pritisak i neobjašnjiva uznemirenost takođe su bile prisutne. Ali, sve ovo rešile su Bio-Teo Antistres kapi Steve Marića.

- Moje iskustvo sa Antistres kapima bilo je izuzetno. Već u toku uzimanja prve bočice Antistres kapi osetio sam poboljšanje – stekao sam preko potrebnu smirenost za posao, dobro sam spavao, ne „motajući“ po glavi šta ću, kako ću...

Srce je kucalo “kao sat“, kako kaže Zoran, između 70 i 75 otkucaja u minutu.

Nakon prve bočice, Zoran nije više imao baš nikakve probleme. A što je najvažnije, niko i ništa nije moglo da ga iznervira, sve je rešavao strpljivo i uspešno.

- Očekujem da mi po treći put stignu Antistres Bio-Teo kapi, napravio sam pauzu i sada ću da nastavim sa terapijom od 20 kapi, jer sam iz dosadašnjeg iskustva video da mi to najviše odgovara. Bilo je trenutaka i kada sam uzimao i više od 30, u baš izuzetnim situacijama.

- Iako sam se rešio starih problema, računam da treba sačuvati organizam od stresova sa kojima se svakodnevno susrećemo u životu, da što duže budemo zdravi, pogotovo što su ove kapi iz prirode, pomažu, a ne škode. Svakodnevno slušamo da je stres uzrok mnogih poremećaja u organizmu, pa velim, bolje je sprečiti – kaže Zoran.

foto: Promo

Antistres biljne kapi br. 33 su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ), herbe kantariona (Hypericum perforatum), cveta lavande (Lavandula officinalis) i lista pitome nane (Mentha piperita).

  • Ublažavaju nervnu napetost, nervozu i neurasteniju
  • Smanjuju stres, razdražljivost, lupanje srca
  • Otklanjaju nesanicu i glavobolju
  • Ublažavaju psihosomatske bolesti
  • Pomažu kod nervoznog stomaka
  • Ublažavaju simptome PMS-a
  • Ublažavaju meteorološku bolest
  • Stabilizuju funkcije nervnog sistema

Cena Antistres biljnih kapi iznosi 1.100 rsd, a možete i ukombinovati sve tri vrste biljnih kapi: Antistres + Corvit + Cirkul i uštedeti 420 rsd. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana.

* Uzimanje biljnih kapi u vidu kompleta se preporučuje jer one međusobno imaju sinergističko – dopunjujuće dejstvo i na taj način najbolje i najbrže deluju na zdravlje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i na oporavak čitavog organizma.

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...