DOBILA SAM PORUKU OD DEVOJKE BIVŠEG DEČKA! Našla je moje golišave slike, a zbog ovoga se BOJIM da joj odgovorim!
Foto: AP/Ilustracija

nezgodna situacija

DOBILA SAM PORUKU OD DEVOJKE BIVŠEG DEČKA! Našla je moje golišave slike, a zbog ovoga se BOJIM da joj odgovorim!

Žena -

Njih dvoje su se zabavljali povremeno. I to su se baš dobro zabavljali, bez preteranih obaveza.

Živeli su u različitim državama. Njoj je prijala ta vrsta odnosa, a intimno su bili odlično povezani. Onda je rešila da krene dalje sa svojim životom i uozbilji se, ali prošlost je zakucala na vrata.

Jedna od čitateljki "Redita" potražila je pomoć od svojih online prijatelja, jer se našla u nesvakidašnjoj situaciji. Devojka muškarca sa kojim je imala povremene i neobavezane odnose poslala joj je poruku na Fejsbuku.

"Želi da zna da li ga poznajem. Ona je bila sa njim u vezi četiri godine, što znači da ju je varao sa mnom", napisala je devojka.

Nena glavna briga je da, ako kaže istinu, momak možda to ne podnese najbolje, pa njene fotografije, koje mu je slala, a daleko su od čednih iskoristi i objavi.

Dobila je pregršt komentara, a i saveta.

- Zar ti ne bi volela da znaš da te je čovek sa kojim si četiri godine u vezi tretira kao đubre? Izgleda kao da ona već nešto sumnja ili razmišlja da li bi trebalo da se uda za njega, ako su pokrenuli tu temu. Nećeš ti biti krivac za propast njihove veze, on je jer ju je varao i lagao - napisao je jedan od komentatora.

Neki su joj davali i predloge na koji način da prizna.

- Odgovorila bih: "Jao, devojko, mislila sam da je on singl, pa sam se nalazila sa njim na X mestu, s vremena na vreme. Mnogo mi je žao što te je varao i kunem ti se da nisam znala za tebe - napisala je jedna članica Redita

- Ako ima tvoje golišave slike, na kojima se vidi tvoje lice, trebalo bi da se napraviš luda. U 99 odsto slučajeva bolje je reći istinu, ali u ovom slučaju, ti ne znaš na šta je taj čovek sve spreman ako sazna da si umešana - savetovao je jedan čitalac.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Redit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track