NIJE POTROŠILA NI DINARA, A PRLJAVE PATIKE JE OČISTILA ZA TREN! Celi svet poludeo za ovom smesom koju imamo u WC
Foto: Pritnscreen

caka

NIJE POTROŠILA NI DINARA, A PRLJAVE PATIKE JE OČISTILA ZA TREN! Celi svet poludeo za ovom smesom koju imamo u WC

Žena -

Iako na tržištu postoji doista velika ponuda proizvoda za izbjljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju temeljito skinuti svaki trag blata i prljavštine. Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik sa zubnom pastom.

Jutjuberka Fejt Čapel pokazala je trik sa običnom pastom za zube ona je utrljala četkicom u svoje bele patike i oduševila se. Patike su ponovno zabljesnule kao nove!

foto: Pritnscreen

Ali, pre tretmana zubnom pastom, patike je potpila u toploj vodi s malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Pritom savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbeljivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti mrlje na obući.

foto: Pritnscreen

U čemu je fora sa zubnom pastom? Većina njih sadržava sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže ukloniti mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, Fejt svoje patike potopi u kantu s izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u veš mašini za završni učinak, prenosi "Mirror".

foto: Pritnscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track