Najnovije vesti

SVEKRVA USRED SVADBE NAPRAVILA DAR-MAR! Mladu ustrelila pogledom pa OPLELA: A mladoženja ni da PISNE!
Foto: Profimedia

neviđeno

SVEKRVA USRED SVADBE NAPRAVILA DAR-MAR! Mladu ustrelila pogledom pa OPLELA: A mladoženja ni da PISNE!

Žena

Izvesna Sara Regsdejl usnimila je u Kaliforniji usred venčanja sestre Ane šok-momenat, kada je mladoženjina majka skočila pa napravila dar-mar naočigled svih prisutnih. Kako prenose strani mediji, svekrva se nije slagala s mladinim zahtevima, pa je tokom zaveta napravila neviđeni haos koji je gotovo sve ostavio bez reči.  Navodno, ona je "jedna od onih majki koje veruju da će ih žene odvesti sina" i oduvek je gajila loša osećanja prema Ani, pa se do zadnjih granica borila da do toga ne dođe. 

"Moja sestra se udala pre nekoliko godina. Njena svekrva ju je oduvek mrzela, ona je jedna od onih koje smatraju da im odvode sina...", pisala je Sara, uz kratak snimak razmene zaveta ubrzo šokiranih mladenaca. Gospođa im se približila pa naglasila kako njen sin nema mane.  

"Nećete pokvariti moju svadbu. Svi imaju mane, zato ga i volim. Možeš da odeš, Džudi", odgovorila je mlada svekrvi, dok je mladoženja ćutao i gledao šta se dešava. 

"Ti sad imaš mane, ne znaš da se ponašaš kao odrasla osoba", izustio je zatim u pravcu svoje majke on. 

Par, kako se dalje navodi, sada uživa u braku i roditeljstvu, dok šok-snimak s njihovog venčanja nastavlja da iznenađuje brojne korisnikne mreže TikTok. 

"To smo mi. Zaboravi na nju", umirila je Ana svog tada budućeg supruga, ne dozvoljavajući da im bilo šta pokvari svadbu. 

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/DailyMail/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...