Najnovije vesti

MILOŠ MI JE BIO PRVI A ONDA SAM SAZNALA NEŠTO ŠOKANTNO! Gordanu je tek posle dočekala još jedna KATASTROFA i teška borba
Foto: Profimedia

iskrena ispovest

MILOŠ MI JE BIO PRVI A ONDA SAM SAZNALA NEŠTO ŠOKANTNO! Gordanu je tek posle dočekala još jedna KATASTROFA i teška borba

Žena

Gordana je podelila svoju neverovatnu priču o prvom se*sualnom iskustvu i katastrofi koja ju je nakon toga zadesila.

"Izgubila sam nevinost sa 25 godina. Nisam bila od onih tradicionalnih riba što se čuvaju za brak, ali jednostavno, nisam do tada našla zadovoljavajućeg kandidata. Nisam svetica, ali nisam ni zatucani gabor. Prosto, nikada nisam želela da budem od onih žena što menjaju muškarce k'o na pokretnoj traci. Ali...

Čuvala se ja tako i na kraju nagrabusila. Kako? Pa... Ovo što se meni dogodilo ni najvećem baksuzu nije.

foto: Profimedia

Počela sam vezicu sa Milošem. I sada, da ne govorim koliko je bio galantan, simpatičan, neodoljiv, jer podrazumeva se "da sam dala" nekome zato što sam se primila na njega. Sve u svemu, posle određenog vremena, shvatim ja da je on taj koji će da otvori "moja manastirska vrata".

Veza nije dugo opstala, a ni moje zdravlje. Nepunih mesec dana nakon raskida otišla sam kod ginekologa, gde mi je ustanovljeno da imam kondilome i hlamidiju. Pomislih, svaka čast, srećnice! Međutim, ubrzo je stigla i kandida od antibiotika, ali moj baksuzluk nije imao kraja.

Odradila sam Papanikolau test i on je pokazao da sam III grupa. Bila sam očajna, ali u celoj nesreći upoznala sam Bojana, koji je sa mnom prošao kroz sve faze lečenja.

Mesecima sam bila u katastrofalnom stanju, ali uz brigu i pažnju mog Bojana, sa kojim sam i danas, uspešno sam sve preživela. Napominjem, za sve to vreme nisam ni pomišljala na seks. Pravo je čudo kako uživam u njemu nakon svega što mi se dogodilo.

Miloša nikada nisam kontaktirala da mu "sve po spisku" zato što mi je preneo sve genitalne đavole... Verovatno i dalje seje polne bolesti, ko će ga znati. Poenta moje priče je da se ovakve stvari ne događaju samo ženama lakog morala... Vidite da sam ja ''ubola iz prve''. Dakle, zaštićeni se*s i bolji izbor partnera i pamet u glavu, drage moje.

foto: Profimedia

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...