NE MORATE SVAKO JUTRO DA SE BUDITE SA BOLOM U LEĐIMA: Saznajte koje je najdelotvornije i najefikasnije rešenje!
Foto: Profimedia

NE MORATE SVAKO JUTRO DA SE BUDITE SA BOLOM U LEĐIMA: Saznajte koje je najdelotvornije i najefikasnije rešenje!

Žena -

Bol u leđima može da bude veoma uporan i iscrpljujuć. Uzroci pojave bola su mnogobrojni, a mogu da budu od gojaznosti, dugog sedenja, nepravilnog držanja, direktne povrede i nezgode, dizanja tereta i dr. Ako se na vreme ne odredi terapija ili ne tretira bolno mesto, može doći i do ozbiljnijih problema. Ne čekajte da do toga dođe, nego odmah počnite da vodite računa o svom zdravlju. Mi Vam predstavljamo jednu od najdelotvorjnih metoda za rešavanje ovog problema.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2.900 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bol usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas po ceni od 5.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

LD2 dekompresioni pojas za leđa isto pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Razlika između LD2 i LD1 je ta što je LD2 širi pa i sa prednje strane obuhvata veći deo tela. I uz ovaj pojas dolazi ručna pumpa. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track