NE ZNATE ČIME VIŠE DA IZNENADITE DETE? Dajemo vam sjajan savet kako da ga obradujete i oduševite!
Foto: Promo

NE ZNATE ČIME VIŠE DA IZNENADITE DETE? Dajemo vam sjajan savet kako da ga obradujete i oduševite!

Žena -

U moru igračaka koje već imaju, više ne znate čime da obradujete svoje klince! Sve im ultrakratko drži pažnju, a cene igračaka nisu baš ni jeftine. Možete li da se setite nečega što nemaju, a što će ih sigurno oduševiti i zagolicati im maštu, o čemu će danima pričati? Vreme je da im se u kući rodi DINOSAURUS – pogledajte OVDE!

U moru igračaka na tržištu se pojavila jedna sasvim neobična i, pokazalo se, ultrazanimljiva – jaje iz kog se leže dinosaurus! Ne, ne, to nije ono jaje koje se otvara ručno i iz njega vadi igračka niti čokoladno. Ovo je nešto potpuno drugačije i originalnije! Ovo je jaje koje se drži u vodi i čeka se da se samo raspukne da bi se iz njega rodio dinosaurus!

Veliko jaje napravljeno je od specifičnog materijala koji, kada se stavi u vodu, postepeno puca. Potrebno je da stoji u vodi oko 24h kako bi se skroz raspuklo i kako bi iz njega izašao dinosaurus. Pošto će deca non-stop želeti da provire dokle je stigao proces rađanja njihovog dinosauruskog prijatelja, najbolje bi bilo da vodom napunite neku duboku providnu činiju kako ga ne bi non stop vadili iz vode. Kada jaje nakon 24h bude puklo i raspalo se iz njega će izaći igračka dinosaurus. Dinosaurusa još neko vreme treba držati u vodi kako bi još malo porastao.

***Gde uopšte ovo može da se nabavi? Set od čak 2 VELIKA JAJETA možete poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd!***

foto: Promo

Ovo je sjajan poklon i za dečake i za devojčice! Nema kome se neće dopasti, bilo da je u pitanju vaše dete, bilo da idete u goste! Predlažemo vam da pre nego što stavite jaje u vodu osmislite ili pronađete neku priču o dinosaurusima koja će biti zanimljiva vašim klincima. Zaintrigiraćete ih, a čekujući igračku će vežbati svoje strpljenje.

Jednom puknuto jaje se, naravno, ne može više sastaviti, ali se zato sa dobijenom igračkom dinosaurusom dete može neograničeno igrati!

***Poručite set od čak 2 VELIKA JAJETA online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd!***

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track