NAJPOPULARNIJA DEKORACIJA ZA VAŠ DOM: Iskoristite popust i uredite svoj prostor na jedinstven način!
Foto: Profimedia

NAJPOPULARNIJA DEKORACIJA ZA VAŠ DOM: Iskoristite popust i uredite svoj prostor na jedinstven način!

Žena -

Prostor u kome boravite treba da ima toplinu i dušu. Najvažnije je da prostorija u kojoj provodite vreme Vama prija. Baš zbog toga treba da je uredite po Vašem ukusu. Svaki kutak sa posebnom dekoracijom ima svoju draž. Mi Vam dajemo fantastičnu ideju kako možete da ponovite i učinite prostor modernijim i drugačijim. Sve što Vam je potrebno je malo mesta na zidu. Predstavljamo vam nekoliko najtraženijih modela 3D satova, a na Vama je da izaberete onaj koji Vam se najviše dopada i ne propustite ovo fantastično sniženje.

Jedan od omiljenih i najpopularnijih modela je upravo ovaj 3D sat sa mešavinom brojeva različitih veličina i reči. Dostupan je u srebrnoj i crnoj boji. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni brojevi imaju efekat visokog sjaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu, čini se kao da lebde u vazduhu iako su zakačeni za zid. Ovaj sat možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana po ceni od 2.390 rsd.

foto: Promo

Naredni model je napravljen od mešavine crtica i slova. Umesto brojeva 12, 3, 6 i 9 su napisani brojevi na engleskom jeziku. Takođe možete izabrati da li vam više odgovara u crnoj boji visokog sjaja ili srebrnoj boji sa efektom ogledala. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj klasičnijeg stila, onda je ovaj naredni model baš za vas. Kao što vidite na slici, sat, iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu, daje doživljaj kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Ovaj sat možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

foto: Promo

3D sat sa rimskim brojevima daće posebnu notu elegancije prostoru i učiniti ga jako interesantnim. Možete izabrati crni ili srebrni u zavisnoti od toga koji se više uklapa u Vaš enterijer. Poručite ga OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Svaki sat ima garanciju 2 godine, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track