SAVRŠEN STAJLING ZA SVAKU DAMU: Zasenite svojom pojavom u jesenjim odevnim kombinacijama!
Foto: Profimedia

SAVRŠEN STAJLING ZA SVAKU DAMU: Zasenite svojom pojavom u jesenjim odevnim kombinacijama!

Žena -

Kako je prošlo leto, vreme je da se odeća u garderoberu zameni nekom novom. Jesen donosi razne ideje za odevne kombinacije u kojima možete izgledati savršeno i mamiti poglede. Odeća kojom ste oduševljeni i koja je prijatna za nošenje, daće vam određenu slobodu i samopouzdanje. Mi smo izdvojili najtraženije modele, a na vama je odabete one sa kojima ćete zaseniti svojom pojavom.

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Elegantna bluza u retro chic stilu privući će sve poglede u vašoj okolini. Balon rukavi daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu. Crne je boje, a materijal je 95% poliester i 5% likra. Možete je naručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Komad koji ćete voleti, jer će Vam se fantastično uklapati u sve aktivnosti i odevne predmete, jeste ova klasična košulja na raskopčavanje, ukrašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika. Odlično se uklapa sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna i udobna, idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike. Materijal je šifon na bazi poliestera, a boja teget. Možete je poručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Suknja od satena u leopard printu, raskošnog i veoma aktuelnog A kroja, fantastično će naglasiti vaše atribute. Njena dužina je ¾, odnosno ispod polovine lista. Na pojasu je široki lastiš, ne zakopčava se i veoma se lako oblači. Odlično se uklapa uz svu obuću, od patika do visokih potpetica. Materijal je idealan za sve sezone. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

foto: Promo

Atraktivna tunika sa džepovima i zmijskim printom je svakako uvek u trendu. Veoma mekan i prijatan materijal od 60 odsto pamuka garantuje izuzetnu udobnost tokom celog dana. Ako volite da vam je komotno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova tunika savršen komad za vas. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track