ONO ŠTO JE BEBA URADILA DOKTORU ČIM SE RODILA JE DOBAR ZNAK: Ovo je NAJPOPULARNIJA fotka na internetu, a razlog je MOĆAN!
Foto: Profimedia

povukla ga je za masku

ONO ŠTO JE BEBA URADILA DOKTORU ČIM SE RODILA JE DOBAR ZNAK: Ovo je NAJPOPULARNIJA fotka na internetu, a razlog je MOĆAN!

Žena -

Nedavno je jedna fotografija iz Dubaija obišla svet i pružila tračak nade, ali i postala simbol bunta i otpora protiv korona virusa!

Objavio ju je ginekolog Samer Čeab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prikazuje trenutak sa novorođenčetom koje mu povlači masku sa lica.

"Svi želimo znak da ćemo uskoro skinuti maske", napisao je ovaj doktor pored fotke koja je prikupila preko 80.000 lajkova i brojne komentare.

Čeab je za brazilsko izdanje CNN-a istakao da je majka rodila bliznace, ali da je za ovaj simboličan potez zaslužan dečak.

"Druga beba je bio dečačić, držao sam ga kako bi nas njegov tata fotografisao, a beba mi je povukla masku. U tom momentu svi su nasmejali", rekao je.

Ovaj doktor i inače na Instagramu objavljuje slike sa bebama koje je doneo na svet, ali je ova brzinom svetlosti postala popularnija od svih drugih.

"Verovatno je razlog njena pozitivnost. Svi čekamo da skinemo maske, zato je postala viralna", zaključio je.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track