Najnovije vesti

Savet

NAKON OVOG TRIKA, NIKAD VIŠE NEĆETE SIPATI BIBER ILI SO DRUGAČIJE: Svi slanici imaju rebrasto dno, a evo čemu to služi! SUPER CAKA

Žena

Svaka domaćica zna da spremanje ručka nije jednostavno i do ukusnog jela mora da se potrudi i svaki sekund bude koncentrisana kako jelo ne bi bilo presoljeno ili nedovoljno slano. 

foto: Printscreen

Većina slanika ima rebrasto dno, a mnogi ne znaju čemu služi. Rupice kroz koje prolazi so ili biber često su preuske ili čak začepljene, ali zato postoji rebrasto dno pa ako trljate taj deo o nešto drugo so ili biber će brže i lakše izlaziti. 

Pogledajte u videu kao to izgleda:

Kurir.rs BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...