OČISTITE DLAKE OD VAŠIH LJUBIMACA: Saznajte kako da vam nameštaj i odeća budu čisti kada vam se pas ili mačka linjaju!
Foto: Profimedia

OČISTITE DLAKE OD VAŠIH LJUBIMACA: Saznajte kako da vam nameštaj i odeća budu čisti kada vam se pas ili mačka linjaju!

Žena -

Kada se Vaš ljubimac linja onda dlake ostaju svuda po vama ili na nameštaju. Iako biste se satima mazili sa svojim ljubimcem, nerviraju vas dlake koje ne možete tako lako da očistite. Ova specijalna četka je najlakši mogući način da rešite ovaj problem – pogledajte je OVDE!

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas. Pritom je efikasan i u tom smislu što jednom kupovinom više ne morate da trošite novac za razliku od samolepljivh valjaka koje ste dosad koristili. Lako prevučete preko nečiste površine, uvučete zatim Fur Wizard u kutiju koju dobijate u pakovanju i ponovo je čist i spreman za korišćenje. Kutiju kada se napuni dlakama jednostavno ispraznite. Ovako nebrojano puta možete iznova i iznova upotrebljavati magični Fur Wizard.

foto: Promo

A gde možete da kupite ovog čarobnjaka? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd.

Fur Wizard je pogodan za nošenje jer je mali i lako ga možete spakovati kada krenete negde sa svojim ljubimcem. Možete ga slobodno voziti i u automobilu, jer sedišta neće biti pokrivena dlakama kada sa sobom imate ovu fantastičnu četku.

Rešite se dlaka i olakšajte sebi zajednički život sa ljubimcem uz Fur Wizard. Po povoljnoj ceni od 990 rsd poručite proizvod OVDE ili pozovite na broj 011/68 88 999.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track