Peglajte kao profesionalac uz pomoć najnovije pametne parne stanice!
Foto: Promo

Inovacija u svetu peglanja efikasnost na prvom mestu!

Peglajte kao profesionalac uz pomoć najnovije pametne parne stanice!

Žena -

Upotreba Philips PerfectCare Elite Plus parne stanice omogućava jednostavno peglanje i osigurava savršene rezultate.

Svima nam se desilo barem jednom da smo progoreli odeću koju smo peglali. Trenutak nepažnje ili žurbe bio je dovoljan da svoj omiljeni komad garderobe zauvek upropastimo i učinimo ga nemogućim za nošenje. To više ne treba da vas brine.

Više ne morate čitati sitna slova i oznake na deklaraciji ukoliko niste sigurni koja je temperature bezbedna za vašu tkaninu! Bilo da peglate osetljivu i lakanu svilenu tkaninu ili sintetiku – viskozu ili poliester, ili

možda lan, koji, znamo, predstavlja najveći izazov jer nikada ne možemo da ispravimo baš sve njegove nabore, to više nije važno. Sa

novom Philips PerfectCare Elite Plus parne stanice (model GC9682/80) postićićete da svaki komad vaše odeće bude ispeglan zahvaljujući optimalnoj temperaturi i velikoj količini pare.

foto: Promo

Takođe, tvrdokorni nabori i neispeglana garderoba sa Philips PerfectCare Elite Plus parne stanice više ne predstavljaju nikakav izazov. Ova parna stanica garantovano ispravlja sve nabore na odeći, a da pritom ne morate sami da određujete ni temperaturu peglanja, ni količinu vlage koju ćete koristiti, niti kojom jačinom treba da peglate.

Vaša pametna parna stanica sve to radi umesto vas! Zaista, prvo to ćete primetiti jeste da nema podešivač jačine temperature, jer je parnastanica podešena na temperaturu koja je optimalna za sve vrste tkanina.

Zahvaljujući OptimalTemp tehnologiji, koja omogućava savršen odnos temperature grejne ploče i količine pare koja se oslobađa, više nema dosadnog razvrstavanja garderobe na nežne i delikatne materijale koje smo peglali sa posebnom pažnjom i one grublje.

Najmodernija od svih, ova Philips PerfectCare Elite Plus parne stanice, opremnjena i pametnom tehnologijom - DynamiQ senzor koji sam prepoznaje kada se i kako pegla pomera i kontroliše ispuštanje pare baš tamo gde nam je potrebna. To znači da kod ove parne stanice više nema ispuštanja pare “u prazno” u trenucima dok sortiramo veš ili radimo nešto drugo, već samo onda kada je peglu koristimo.

foto: Promo

Posuda za vodu je dovoljna za neprestano peglanje do 2 sata i u svakom trenutku se može dopuniti, bez potrebe da se isključuje sama parna stanica. A ako i zatreba dosuti vodu, pegla će nam sama javiti.

U sve parne stanice ugrađen je Easy De-Calc Plus sistem za uklanjanje kamenca, koji nam omogućava da, umesto destilovane ili demineralizovane vode, koristimo najobičniju česmovaču. Kada treba očistiti kamenac, stanica će nam sama poslati signal, a samo čišćenje se vrši odvrtanjem jednog jedinog ventila.

Posebna bezbednosna pogodnost je i to što svaka Philipsova parna stanica poseduje sistem zaključavanja, za bezbedno odlaganje i prenošenje, kao i bezbednosni sistem za automatsko isključivanje nakon 10 minuta mirovanja pegle, tako da više nema brige i bojazni da će u kući izbiti požar.

Sa njom možete i vertikalno peglati, s obzirom na to da poseduje dodatnu količinu pare koja je idealna upravo za te namene.

Zahvaljujući Philips PerfectCare Elite Plus parnim stanicama, koje će čak I potpunom početniku pomoći da se izbori sa peglanjem i najzahtevnijih materijala.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track