SAVRŠEN JESENJI OUTFIT: Izaberite neke od nezaobilaznih komada garderobe za ovu sezonu u kojima ćete zablistati!
Foto: Profimedija

SAVRŠEN JESENJI OUTFIT: Izaberite neke od nezaobilaznih komada garderobe za ovu sezonu u kojima ćete zablistati!

Žena -

Svaki komad odeće koji žena ponese čini je posebnom i određuje njen prepoznatljiv stil. Kako bi zablistala u svakoj prilici, većina njih pažljivo bira i uklapa celokupan outfit tako da se oseća posebnom. Izdvojili smo za vas najtraženije modele ove sezone koji će vam savršeno pristajati!

Komad koji je neophodan u svakom ormanu jeste fantastičan končani džemper sa blagim „slepi miš“ rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Odlično se uklapa u sve odevne kombinacije i veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom. Univerzalne je veličine, a možete izabrati između dve boje – kamel ili bež. Materijal je 100% akrilik. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Klasična košulja je komad garderobe koji je obavezan u svakom ormanu. Na raskopčavanje, ukrašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika, fantastično se uklapa u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se kombinuje sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna je i udobna, teget boje, od poliestera. Idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike. Naručite je OVDE po sniženoj ceni od 1.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/635 7271 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo

Udobna tunika modernog kroja i zanimljivog dezena biće vam odličan saveznik u svakodnevnom odevanju. Ima džepove i ogrlica je njen sastavni deo. Model je za punije dame, pa je raspoloživa u većim veličinama. Sastav je 95% pamuk, 5% likra, a boja je maslinasto zelena. Možete je poručiti OVDE po sniženoj ceni od 1.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/635 7271 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo

Tunika sa širokom rol kragnom i pojasom u leopard printu je komad koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom čitavog dana. Prijatna za nošenje od 62 odsto poliestera, 33 odsto viskoze i 5 odsto likre, a 100 odsto će vas učiniti primećenom. Po ceni od 2.990 rsd možete je poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 ili klikom OVDE.

foto: Promo

* Celokupan asortiman pogledajte OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track