ZAUSTAVITE PROCES GUBLJENJA KOSE: Ovo je najefikasniji i potpuno prirodni način da se izborite sa tim problemom!
Foto: Profimedia

ZAUSTAVITE PROCES GUBLJENJA KOSE: Ovo je najefikasniji i potpuno prirodni način da se izborite sa tim problemom!

Žena -

Primetili ste da vam na češlju ostaje mnogo dlaka nakog češljanja, da vam se kosa vidljivo proredila, a dlaka stanjila i počinje da vas hvata panika? Da li su vaši roditelji imali problem sa opadanjem kose i sa lošim kvalitetom dlake, pa se plašite da će se to isto desiti i vama? Da li znate da ćelavost može da bude i jeste nasledni problem? Pored naslednog faktora, postoje i oni drugi faktori koji utiču na opadanje kose: stres, hormoni, neadekvatna nega o kosi... Kod rešavanja gorepomenutih problema važno je znati da se oni rešavaju i unutar organizma a ne samo spolja, te je potrebno pažljivo odabrati preparat i voditi računa da je potpuno prirodan, tj. da je na biljnoj bazi.

Bob‘s secret preparat sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Nakon korišćenja raznih preparata i višegodišnjeg istraživanja u Parizu, Bob Kovačević shvatio je da sve probleme u vezi sa kosom treba tretirati iznutra, a ne samo spolja, jer su efekti bolji i dugotrajniji. Nakon duge potrage, našao je odgovarajućeg proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, ponuditi kupcima ono što im zaista i treba i efikasno se boriti za očuvanje korena kose. Rezultati su došli brzo i tako je nastao jedinstven Bob’s secret preparat.

Bob‘s secret preparat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula,.

*U toku je akcija 2+1 gratis (platite dva, treći dobijate gratis) i 3+2 (platite tri, još dva dobijate gratis).

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track